Del
Vælg mellem 440 sommerhuse
Emne nr.: 160-D7010

Et sommerhus er et rigtig godt udgangspunkt, når du gerne vil opleve Løkken. Her kan I være jer selv og tage på udflugter til seværdigheder og attraktioner, når det passer jer.

Når du kigger efter et sommerhus, med plads til jeres kæledyr, er det oplagt at tage et kig på de mange muligheder her på hjemmesiden. Jo tidligere du begynder at søge, jo flere sommerhuse vil du have at vælge mellem.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Løkken er lig med sol, strand, klitter og hav: Området mellem Skagerrak og Kattegat er helt enestående.

Blot 45 kilometer fra Løkken ligger Aalborg med sin brede vifte af turistattraktioner. I må ikke gå glip af den zoologiske have, Lille Vildmosecentret, Aalborg Tårnet, de syngende træer i Kildeparken, Utzon Centret, kunstmuseet og det historiske museum.

Action House i centrum af Løkken byder på indendørs legeplads, bowling, Gokart og lasergame, så selv en kedelig gråvejrsdag bliver sjov for hele familien.

De mange gallerier, kunst- og keramikværksteder er med til at give kunstnerbyen Lønstrup sin særlige charme.

Udnyt muligheden for at tage en tur til Sverige, Norge eller Læsø fra færgehavnen i Hirtshals eller Frederikshavn.

I Bunkermuseum Hirtshals kan I opleve den dansk-tyske forhistorie helt tæt på. Det store område giver et indblik i den tyske besættelse og soldaternes liv under Anden Verdenskrig.

Prisgaranti - overnatning i løkken med hund

Når du vælger at booke et sommerhus hos Sommerhussiden.dk, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer det sommerhus du foretrækker, til en pris, der er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores kontrol af priskontrol, refunderer vi dig hele differencen. Pengene bliver helt enkelt overført til din konto.

Kundeservice - overnatning i løkken med hund

Hvis du har spørgsmål eller specielle behov vedrørende din søgning efter "overnatning i løkken med hund", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.