Stemningsfyldt ferieområde med historie
Del
Vælg mellem 525 sommerhuse Destinationer under Hals
Sommerhus til 4 personer i Hals
Hyggeligt sommerhus til 4 personer i Hals, bygget 1985 og moderniseret i 2000, beliggende på en rolig naturgrund. Muligheder for naturoplevelser og kort cykelafstand til en af de bedste badestrande på østkysten. Emne nr. 121-43-1011.
Hals ligger ved Limfjordens udmunding i Kattegat og har en masse at byde på trods sin størrelse. Skansen, en af de ældste landsbykirker, Hvalkæberne og hyggelige markeder. Helt klart et besøg værd!

Sommerhus Hals - Stemningsfyldt ferieområde med historie

Den lille havneby Hals ligger ved Limfjordens østlige udmunding, der er 600 m bred og hvor færgen til Egense sejler hver dag, og har gjort det siden 1961. Området, som befinder sig ca. 30 km øst for Ålborg, lever stort set af turismen. Børnevenlige, fine strande strækker sig mod nord fra Hals mod Hou.

En af seværdighederne i Hals er Skansen, det bedst bevarede enkeltskansede fæstningsanlæg fra det 16. århundrede i Danmark. Hals Skanse danner også rammen om Hals Museum som fortæller den lange og begivenhedsrige historie. Fra voldene med de historiske kanoner er der en fantastisk udsigt over Hals by og Limfjorden.

En andet vartegn er Hvalkæberne, som er et symbol for Hals by og formet som en byport så stor, at selv en lastbil kan køre igennem. Oprindeligt er der tale om kæberne fra en blåhval, skudt i ishavet i 1868, men de er dog siden blevet erstattet af nye.

Hals Kirke er Danmarks største landsbykirke og bestemt et besøg værd. Kirken er opført år 1219, og er siden da blevet ombygget og udvidet op til flere gange. I kirken findes bl.a. en døbefont i granit. Døbefonten er kirkens ældste inventar, og er endog ældre end selve kirken.

Et trækplaster for besøgende er torvedagene i Hals, der finder sted i byens centrum. Et af Danmarks mest stemningsfyldte og mest besøgte markeder med over 100 boder. Dette afholdes hver onsdag fra midten af juni til midten af august.

Få overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Hals

Vil du være sikker på at finde dit foretrukne sommerhus Hals til den garanteret billigste pris? Så skal du bestille familiens feriehus Hals på Sommerhus-siden. Her finder du uden problemer det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Hals.

Lej sommerhus Hals

Hos os er udlejning af sommerhuse Hals nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Hals eller den feriebolig Hals som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Hals

Sommerhussiden.dk vil være markedets garanteret billigste til sommerhusudlejning Hals. (Se vilkår).

Du har krav på den bedste betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordjylland

    Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
    Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.