Skønne, børnevenlige sandstrande
Del
Vælg mellem 107 sommerhuse
Sommerhus til 8 personer i Bisnap
Stort, lyst og lækkert sommerhus til 8 personer, bygget i 2006, beliggende på en naturgrund og kun 1500 m fra den skønne børnevenlige Bisnap Strand, mellem badebyerne Hou og Hals. Emne nr. 121-44-0365.
Velkommen til den milde Østersøkyst, ferieområdet for hele familien, hvor man kan føle sig godt tilpas midt i en smuk natur, ved børnevenlige strande og mange udflugtsmuligheder.

Sommerhus Bisnap – Skønne, børnevenlige sandstrande

Den prisbelønnede strand mellem Bisnap og Hou er 6 km lang, med find, hvid sand og let skrånende strandkant, især velegnet for små børn. Sandtilgangen fra havet danner her små laguner, sandbanker og søer. Et smukt scenario for de badende.

Her er det også gode muligheder for selv at fange sine friske fisk til aftensmaden, enten fra stranden, fra molen eller fra en af de nærliggende fiskesøer.

Syd for Bisnap ligger den hyggelige by Hals med idylliske gader, en stemningsfyldt lille havn og mange fine butikker og restauranter. Hals strækker sig langs udmundingen af Langerak i Østersøen, Limfjordens smalle fjord. Ved dette smukke kystområde ligger også en 18-huls golfbane.

På 30 minutter i bil kommer man til Aalborg, som tilbyder et utal af attraktioner, f.eks. Tivoliland og Aalborg Zoo.

Kæmpe udvalg af sommerhuse til leje Bisnap

Vil du være sikker på at finde det bedste sommerhus Bisnap til den billigst mulige pris? Så lej jeres feriehus Bisnap på Sommerhus-siden. Vi har et kæmpe udvalg af sommerhuse Bisnap for enhver pengepung, og netop derfor kan du nemt og hurtigt finde netop det feriehus Bisnap, som skal danne rammen om jeres ferie Bisnap.

Lej sommerhus Bisnap

Hos os er udlejning af sommerhuse Bisnap nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Bisnap eller den feriebolig Bisnap som matcher dine ønsker.

Du får landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Bisnap

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Bisnap. (Se reglerne).

Hos os skal kunden altid have service på første klasse

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Hals

  Hals ligger ved Limfjordens udmunding i Kattegat og har en masse at byde på trods sin størrelse. Skansen, en af de ældste landsbykirker, Hvalkæberne og hyggelige markeder. Helt klart et besøg værd!
  Sommerhus til 4 personer i Hals
 2. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.