Del
Vælg mellem 4 sommerhuse
Emne nr.: 090-30032

Følg med fra kanten eller spring selv ned og vær med i alt det sjove. I poolhuse kan børnene lege, spille bold, svømme og hygge sig.

Tips og tricks til ferieoplevelser

I Virksund kan I se frem til nogle fredfyldte feriedage i et sommerhus ved Limfjorden. Områdets interessante seværdigheder og udflugtsmål sørger for afveksling.

På en gåtur gennem feriebyen Virksund, kan I shoppe i de små butikker, beundre bådene ved den maleriske havn og se fiskerne arbejde.

Børn har mulighed for at fange krabber ved havnen i Virksund.

Skive Museum nær Virksund imponerer med Danmarks største ravfund, som indeholder mere end 13.000 perler.

Frilandsmuseet Hjerl Hede ligger i Vinderup og kan nemt nås i bil fra Virksund. I det levende museum får I et spændende indblik i Jyllands historie.

Hvis I gerne vil spille golf, ligger der et attraktivt sted ca. 5 km fra Virksund, hvor I kan spille.

Prisgaranti - poolhus virksund

Når du har fundet det poolhus, som skal udgøre rammen om familiens ferie, kan du med det samme leje direkte over nettet. Du bliver automatisk dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er nogen af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det poolhus, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores kontrol af priskontrol, udbetaler vi dig hele prisforskellen. Beløbet indsættes ganske enkelt på din konto.

Kundeservice - poolhus virksund

Hvis du har spørgsmål eller specielle krav vedrørende din søgning efter "poolhus virksund", er du velkommen til at kontakte os. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.