Udgangspunkt for spændende ferieaktiviteter
Del
Vælg mellem 74 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Virksund
Traditionelt feriehus til 4 personer i Virksund, beliggende kun 150 m fra vandet. Huset er på 65 m² og ligger på en stor naturgrund, omgivet af Limfjordslandets mest enestående natur med store hedelandskaber, eventyrlige sø- og bakkeområder. Børnevenlige strande i nærheden. Emne nr. 160-C5118.
Sommerhusene i Virksund i Limfjorden er beliggende i naturskønne omgivelser i nærheden af en børnevenlig strand. Virksund, ved bredden af Hjarbæk Fjord, som er en udløber af Limfjorden, er en lille by med en idyllisk lystbådehavn, et par butikker og en let skrånende strand med lavt vand.

Sommerhus Virksund – Udgangspunkt for spændende ferieaktiviteter

I et ravsliberi kan man se kunsthåndværkerne arbejde eller fordrive tiden med minigolf. En bro med en sluse fører over Hjarbæk Fjord. Tag en tur til den nærliggende by Skove, hvor man kan slentre gennem den smukke gågade.

Der er flere museer, et badeland, cykeludlejning og en lystbådehavn. Her tilbydes forskellige sejlture med tomastere. Prøv lykken med fiskestangen ved en af de mange floder eller søer i nærheden. Kun 10 km væk ligger Hjarbæk Fjord Golfcenter.

En god dagstur er til Danmarks femtestørste by Aalborg, med skønne gågader, cafeer og en mindre zoologisk have med isbjørneanlæg. Ca. en times kørsel fra Virksund ligger Jesperhus Blomsterpark på øen Mors, med en farvestrålende blomster samt feriecenter og badeland.

Limfjordens mest naturskønne område findes omkring Skive. Landskabet veksler mellem åbne vidder, søer og bakker. Et godt sted at udforske på en cykel. Her findes børnevenlige strande langs med det mest attraktive sommerhusområde, mange seværdigheder tegner på en spændende fortid og en fascinerende nutid. Næppe noget andet sted i Danmark findes så mange attraktioner inden for køretid på en halv time. Glem ikke at besøge Hjerl Hede Frilandsmuseum!

Få overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Virksund

Vil du også gerne nyde fordelene ved en hyggelig ferie i et skønt sommerhus Virksund? Så bestil familiens feriehus Virksund på Sommerhus-siden. Her finder du nemt det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Virksund.

Lej sommerhus Virksund

Hos os er udlejning af sommerhuse Virksund nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Virksund eller den feriebolig Virksund som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Virksund

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Virksund. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid førsteklasses service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Andre artikler

 1. Sommerhus Limfjorden

  Limfjorden der strækker sig fra Vesterhavet i vest til Kattegat i øst, er kendt for sine naturskønne og smukke øer. Besøg øen Mors med Jersperhus Blomsterpark, en forlystelsespark med badeland og fascinerende blomster.
  Sommerhus til 6 personer ved Limfjorden
 2. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.