Perfekt til en hyggelig familieferie
Del
Vælg mellem 14 sommerhuse
Sommerhus til 10 personer ved Vigsø
Stort 2-etages sommerhus til 10 personer nær Vigsø og Hanstholm, beliggende ugeneret på en stor naturgrund ca. 600 m fra vandet med adgang gennem et ubebygget naturområde. Boligarealet er på 148 m² og byggeåret er 2006. Emne nr. 090-40396.
Ikke langt fra Hanstholm ved Vigsø Bugt ligger det tilhørende sommerhusområde, tæt på skønne, lange strande. Omgivet af et karakteristisk kystlandskab i Nordvestjylland kan man nyde en afslappende og ubekymret ferie.

Sommerhus Vigsø – Perfekt til en hyggelig familieferie

Selve stedet er ikke ret stor, men det har dog en kirke og en pay&play golfbane. På stranden i Vigsø kan man finde resterne af bunkerne fra Vigsø fæstningsanlæg fra 2. verdenskrig.

I Vigsø Feriecenter er der et badeland, og alle forer for underholdning til hele familien. Uanset hvordan vejret er udenfor, står temperaturen i badelandet altid på 30 grader og vandet er 28 grader. Ligesom i syden! Spabad, rutsjebane, vandfald og varmtvandsbassin – udbuddet er stort. Vigsø Feriecenter byder også på cykeludlejning, motocross, minigolf, tennis og mange aktiviteter i naturen.

Øst for Vigsø ligger skovområdet Hesseldal Bjerg, og mod vest ligger Tved Klitplantage samt en række skønne søer. Ren natur. Ideelt til lange vandreture.

Besøg også den livlige havneby Hanstholm (9 km) med Danmarks største aktive fiskerihavn! Massevis af maritim atmosfære. Lystfiskere kan også melde sig til en tur på havet til fiskeparadiset ”Det Gule Rev”.

Hanstholm ligger på den vestlige kant af en kalkklippe, der er 6 km lang og 3 km bred. På Hanstholm Museum kan man erfare en del omkring byens oprindelse, 2. verdenskrig og se rester af bunkers.

Havnen i Hanstholm er i centrum, men man kan selvfølgelig også gå på shoppingtur i det lokale indkøbscenter eller på den lille overdækkede gågade

Bredt udbud af sommerhuse til leje Vigsø

Vil du også nyde alle fordelene ved et sommerhus Vigsø? Så book jeres feriehus Vigsø på Sommerhus-siden. Vi har et stort udbud af sommerhuse Vigsø i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du hurtigt og enkelt finde nøjagtig det feriehus Vigsø, som skal danne rammen om jeres ferie Vigsø.

Lej sommerhus Vigsø

Hos os er udlejning af sommerhuse Vigsø nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Vigsø eller den feriebolig Vigsø som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Vigsø

Sommerhussiden.dk vil være markedets billigste når det kommer til sommerhusudlejning Vigsø. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid kundeservice i top

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordjylland

    Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
    Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.