I hjertet af naturen
Del
Vælg mellem 60 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer ved Lild Strand
Dette arkitekttegnede sommerhus til 6 personer ved Lild Strand ligger i det hyggelige fiskerleje ved Vigsø Bugt. Feriehuset er ideelt til naturelskere. Det er tæt på klitterne, bare 225 m fra Vesterhavet. Emne nr. 160-C7303.
Afslappende ferie i Lild Strand: Den lille fiskerlandsby ved Jammerbugten ligger ca. 5 km fra Bulbjerg og har en skøn strand og et attraktivt sommerhusområde.

Sommerhus Lild Strand – I hjertet af naturen

Stedet er ideelt for dem der trænger til hvile og afslapning samt for naturelskere, der ønsker at nyde den uberørte natur med en rig flora og fauna. Sommerhusområdet ved Lild Strand er omgivet af hede, skov og klitter samt et stort og åbent naturreservat.

Lild var i flere århundrede en velfungerende fiskerby, og man mærker stadig ånden fra den tid, når bådene om aftenen bliver trukket i land med den friske fangst.

Lild Klitplantage er et skovområder der strækker sig bag strande med små søer og idylliske vandrestier.

Fugleinteresserede bør besøge det store reservat ”Vejlerne”, hvor man kan observere fulgene fra udsigtstårne. I nærheden af Bulbjerg ligger Danmarks eneste fugleklippe, hvor et utal af forskellige fuglearter yngler. En unik naturoplevelse.

At naturen i Lild Strand er i centrum, viser følgende: Stedet er omkranset af 2 store internationale EU-beskyttede områder ”Natura 2000” med Løgstør Bredning, Vejlerne og Bulbjerg i øst, og med Lild Strand og Lild Strankær i vest. Længere mod syd strækker Limfjorden sig.

Helt specielt i Lild Strand er kirken, den har nemlig ingen kirkegård. Oprindeligt var kirken fra 1883 et bådhus og blev først i starten af 50erne indviet til en kirke.

Sommerhusene i Lild Strand er med deres placering tilpasset det naturskønne landskab. Mange ligger gemt bag klitterne eller i nærheden af et grønt område. Fra de fleste sommerhuse har man en vidunderlig udsigt over Jammerbugtens enorme kystlandskab.

Lild Strand er en naturperle, perfekt til gæster som søger fred og ro, og som holder af Nordjyllands karakteristiske kystlandskab.

Det største udvalg af sommerhuse til leje Lild Strand

Vil du også nyde fordelene ved en dejlig ferie i et skønt sommerhus Lild Strand? Så skal du bestille familiens feriehus Lild Strand på Sommerhus-siden. Vi har et enormt udbud af sommerhuse Lild Strand for enhver smag, og netop derfor kan du hurtigt og enkelt finde nøjagtig det feriehus Lild Strand, der skal danne rammen om jeres ferie Lild Strand.

Lej sommerhus Lild Strand

Hos os er udlejning af sommerhuse Lild Strand nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Lild Strand eller den feriebolig Lild Strand som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Lild Strand

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Lild Strand. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid betjening i top

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordjylland

    Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
    Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.