En ø med salt og ørken
Del
Vælg mellem 312 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer på Læsø
Hyggeligt sommerhus til 6 personer kun 300 m til stranden på Læsø, bygget i 2006 og med en boligareal på 115 m². Stort badeværelse med spabad og sauna. Emne nr. 090-40619.
Hvad med et sommerhus på den naturskønne ø Læsø i Kattegat? Det er et af Danmarks mest tyndt befolkede område, så her er der masser af plads til en afslappende ferie. Læsø har en unik natur.

Sommerhus Læsø – En ø med salt og ørken

På den nordlige del af øen ligger en klitkæde, hvor det højeste punkt ”Højsande” er 24 m.

Klimaet er her anderledes end på fastlandet. Sammen med Anholt hører Læsø med til Danmarks ørkenbælt, da somrene her er relativt tørre. I sommermånederne er der så lidt nedbør at vandløb og damme næsten tørre ude.

Læsø er kendt for sin produktion af spisesalt. Produktionen begyndte allerede i middelalderen, men blev derefter indstillet. I slutningen af 1980erne blev stedet genopbygget, dels som et eksperiment men også som en turistattraktion.

I mellemtiden kan man i dag købe Læsø-salt overalt i Danmark. Af den lage, som bliver tilovers ved saltproduktionen har man siden 2002 fremstillet dermatologiske produkter til psoriasis, eksem og andre hudsygdomme.

En af øens specialiteter er husene hvis tage er fremstillet af tang. Omkring 1960 blev dette meget brugt på øen. Nu kan de kun ses på museumsgården På Lynget og Hedvigs Hus.

De vigtigste erhverv på Læsø er turisme, uldindustri og fiskeri. Især jomfruhummeren hører til et af de vigtigste eksportprodukter på øen. Udover turismen er Læsø Fiskeindustri den største arbejdsgiver.

Man kan sejle til øen fra Frederikshavn. Desuden har øen en lufthavn med regelmæssige afgange fra Sindal, Aalborg og København.

Vi giver dig overblikket over mængden af sommerhuse til leje Læsø

Vil du også nyde fordelene ved et sommerhus Læsø? Så skal du booke familiens feriehus Læsø på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et bredt udvalg af sommerhuse Læsø for enhver smag, og netop derfor kan du let og sikkert finde netop det feriehus Læsø, der skal danne rammen om jeres ferie Læsø.

Lej sommerhus Læsø

Hos os er udlejning af sommerhuse Læsø nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Læsø eller den feriebolig Læsø som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Læsø

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets garanteret billigste når det gælder sommerhusudlejning Læsø. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid kundeservice på højeste niveau

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler om Læsø

 • Sommerhus Læsø privat til leje

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Læsø privat til leje. Du kan uden problemer finde et passende sommerhus hos Sommerhussiden.
  Emne nr. 121-47-4023
 • Sommerhus Læsø udlejning privat

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Læsø udlejning privat. Du kan uden videre finde det perfekte sommerhus her på siden.
  Emne nr. 090-34938
Vis alle artikler om Læsø

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 2. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.