Del
Vælg mellem 0 sommerhuse
Emne nr.: 090-93855

Ferie med familien i uge 30 byder både på god tid til hinanden og masser af ferieoplevelser. Jo tidligere, du begynder at søge efter et sommerhus, jo flere vil der være at vælge mellem.

Der er ikke noget, der kan matche et sommerhus, når det drejer sig om at opleve eller gense Læsø. I jeres sommerhus er tiden fuldstændig jeres egen, og I kan udvælge netop de oplevelser, I har lyst til.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Den fantastiske ferieø Læsø ligger i det nordlige Kattegat, og har et vidunderligt naturlandskab, charmerende havne, traditionelle bygninger og hvide sandstrande.

Storhaven er en gård, der henvender sig til familier med børn. Her kan børnene opleve shetlandsponyer, æsler, kaniner, katte og andre bondegårdsdyr helt tæt på.

50 meter ud for Læsøs nordvestlige kyst ligger den ubeboede ø, Stokken. Fra Læsø kan man vade gennem vandet til den lille ø.

Rundt om øen, i det store Kattegat, lever de små jomfruhummere - også kendt som Læsøs røde guld. På øens restauranter tilbydes denne fine delikatesse.

Vesterø Havn Strand er ideel til børnefamilier, da vandet er lavt og der findes toiletter. Stranden er kendetegnet ved en charmerende placering gennem de høje klitter.

Rideskoler tilbyder rundture i det smukke ølandskab samt spændende tilbud som ringridning og udflugter med hestevogn.

I Vesterø ligger øens hovedhavn, hvor færgerne ankommer. Vesterø er ligeledes et yndet samlested for turister såvel som lokale, der nyder at følge det travle liv på havnen.

Prisgaranti - sommerhus læsø uge 30

Når du vælger at leje et sommerhus hos Sommerhussiden.dk, vil du selvfølgelig være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er nogen af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det sommerhus, du foretrækker til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en fejl i vores kontrol af konkurrenternes priser, godtgør vi dig hele differencen i prisen. Summen overføres simpelthen til din konto.

Kundeservice - sommerhus læsø uge 30

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker vedrørende din søgning efter "sommerhus læsø uge 30", er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.