Del
Vælg mellem 0 sommerhuse
Emne nr.: 090-43783

Når det er et afvekslende program af ferieoplevelser og afslappende timer i fred og ro, der står som nr. 1 på jeres ønskeseddel til ferien, er der intet, der når op på siden af et sommerhus.

Er ferien allerede fastlagt til uge 29, kan I roligt begynde at glæde jer. Et godt tip vedrørende din søgning efter det sommerhus, der skal udgøre rammen om ferien, er at begynde at søge efter det så tidligt, som overhovedet kan lade sig gøre. På den måde får du det største udvalg af sommerhuse at vælge mellem.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Øen tilbyder en række seværdigheder og attraktioner for børn og voksne, der sørger for en afvekslende ferie, hvor hverken store eller små kommer til at kede sig.

Den flade ø, Læsø, er et herligt sted at cykle med hele familien. Hos en af øens cykeludlejninger kan man leje cykler til store og små.

Vesterø Havn Strand er ideel til børnefamilier, da vandet er lavt og der findes toiletter. Stranden er kendetegnet ved en charmerende placering gennem de høje klitter.

Byen Vesterø inviterer jer til at slentre gennem byen med sin hyggelige havn, butikker, restauranter og isbarer.

Den herlige sandstrand ved Hvidebakker er, grundet sine vidt udstrakte sandbanker og det fantastiske klitlandskab, meget populær.

Et populært udflugtsmål er den anlagte klitplantage, der har beskyttet kysten siden slutningen af det 19. århundrede.

Et seværdigt og smukt udflugtsmål for familier er de fredede tanghuse, der er som taget ud af et eventyr. I mangel på byggematerialer valgte man at beklæde husenes tage med tang.

Prisgaranti - sommerhus læsø uge 29

Uanset hvilket sommerhus du bestemmer dig for at booke, er du selvfølgelig dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Det betyder kort og godt, at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer det sommerhus du foretrækker, til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele forskellen i prisen. Summen bliver helt enkelt indsat på din konto.

Kundeservice - sommerhus læsø uge 29

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker vedrørende din søgning efter "sommerhus læsø uge 29", er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.