Del
Vælg mellem 7 sommerhuse
Emne nr.: 090-09803

Med et sommerhus som udgangspunkt for jeres ferie vil I stå på den bedst mulige måde, når det handler om at opleve Læsø. Der er hundrede % frit valg mellem udflugter, ferieoplevelser og ren og skær afslapning i sommerhuset.

Planlægger I at holde ferie i et sommerhus i uge 32, er det en rigtig god ide at begynde at søge i god tid. Jo før I er ude - jo større er udvalget.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Læsø er landets nordligste ø, og ligger mellem Danmark og Sverige. Den 21,4 km lange og 12 km brede ferieø befinder sig mere præcist mellem Göteborg og Frederikshavn. Læsø ligger kun 30 km fra den jyske kyst, og I kan komme hertil med en færge fra Frederikshavn. Rejsen til øen er en oplevelse, og I har en fantastisk udsigt, som er værd at tage billeder af.

Et blomsterhav med tusindevis af rhododendron er det store highlight på familiens cykeltur ved Østerby. Det smukke syn kan opleves i maj og juni.

Arkæologer stødte på rester af salthytter fra middelalderen under udgravningerne. Takket være rekonstruktionen af hytterne kan I lære saltsydekunstens spændende historie at kende. I Læsø Saltsyderi har I endda mulighed for at udvinde jeres eget salt.

Vesterø Havn Strand er ideel til børnefamilier, da vandet er lavt og der findes toiletter. Stranden er kendetegnet ved en charmerende placering gennem de høje klitter.

Nyd friskfangede fisk som f.eks. jomfruhummer, prøv velsmagende rette med lamme- eller oksekød, og smag den søde specialitet lynghonning.

Prisgaranti - sommerhus læsø uge 32

Når du vælger at booke et sommerhus hos Sommerhussiden.dk, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen, at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer det sommerhus du foretrækker, til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores kontrol af konkurrenternes priser, udbetaler vi dig hele prisforskellen. Beløbet bliver simpelthen indsat på din konto.

Kundeservice - sommerhus læsø uge 32

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige krav vedrørende din søgning efter "sommerhus læsø uge 32", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.