Kronjuvelen i det danske ferielandskab
Del
Vælg mellem 470 sommerhuse Destinationer under Skagen
Sommerhus til 4 personer i Skagen
Velbeliggende sommerhus til 4 personer i Skagen, tæt på solnedgangspladsen og Skagen Gren og kun 400 m fra stranden. Huset fra 2007 er beliggende på en 1000 m² stor klitgrund med en 100 m² terrasse. Denne perle ligger tæt på en blind vej i et af Danmarks fineste ferieområder. Emne nr. 090-35663.
Besøg Grenen, se Skagensmalernes udødelige mesterværker, nyd en middag på Ruths Hotel og tag på udflugter til Nordjyllands mange attraktioner og seværdigheder. Skagen er ferie på første klasse.

Sommerhus Skagen – Kronjuvelen i det danske ferielandskab

Byen med de karakteristiske gule huse i toppen af Danmark er kronjuvelen i det danske ferielandskab. Vælg mellem sommerhuse i selve Skagen og i Gl. Skagen, og nyd opholdet i landets mest mondæne ferieby. Stemningen og lyset i Skagen er noget helt særligt, og strandene er super dejlige.

Se sommerhuse i Gl. Skagen

Den tilsandede kirke, Råbjerg Mile, Skagen Naturcenter og Grenen Kunstmuseum er blandt de øvrige seværdigheder i nærområdet. Den lange og stemningsfulde gågade er en skøn blanding af butikker, cafeer, restauranter, ishuse og gadeartister. Slå også et smut ned omkring havnen, hvor I kan nyde et lækkert måltid med udsigt til marinaen.

Der er masser af muligheder for udflugter. Besøg f.eks. Fårup Sommerland, Nordsøen Ocenarium, Ørnereservatet, Herregårdsmuseet Sæbygård, Børglum Kloster og meget, meget mere. Nordjylland er fuld af hyggelige familieoplevelser, som blot ligger og venter.

Gl.Skagen er super hyggelig. Dejlig strand og en solnedgang så flot.

Området og naturen er fantastisk i og omkring Gl. Skagen. En god middag på Ruths Hotel kan absolut anbefales :-)

Dejligt område, med masser af attraktioner i området.. Allertiders for børnefamilier.

Få overblik over udvalget af sommerhuse til leje Skagen

Vil du også gerne nyde fordelene ved en afslappende ferie i et skønt sommerhus Skagen? Så skal du leje familiens feriehus Skagen på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et bredt udvalg af sommerhuse Skagen for enhver pengepung, og derfor kan du let og sikkert finde netop det feriehus Skagen, som skal danne rammen om jeres ferie Skagen.

Lej sommerhus Skagen

Hos os er udlejning af sommerhuse Skagen nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Skagen eller den feriebolig Skagen som matcher dine ønsker.

Her får du den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Skagen

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Skagen. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid service i top

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler om Skagen

Vis alle artikler om Skagen

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordjylland

    Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
    Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.