Et Eldorado for familier med mindre børn
Del
Vælg mellem 24 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Kandestederne
Hyggeligt sommerhus i rødt træ til 6 personer i Kandestederne, hvor Råbjerg Mile er den nærmeste nabo. Huset er på 80 m² og er renoveret i 2005. Der er 900 m til vandet - stranden ved Kandestederne er god til både vandreture samt badning. Der er kort afstand til Skagen. Emne nr. 090-38128.
Kandestederne er et super godt valg for børnefamilier der gerne vil bo fredeligt, hygge sig på stranden og køre på hyggelige udflugter.

Sommerhus Kandestederne – Et Eldorado for familier med mindre børn

Kandestederne er et mindre og særdeles fredeligt sommerhusområde på den vestlige side af Jyllands spids, knap 20 km fra Skagen. Husene er opført i et naturskønt landskab. Stranden er en bred sandstrand med høje klitter, og plads til solbadning, leg og aktiviteter.

Der er mange muligheder for udflugter, men I skal køre lidt for at komme til aktiviteter og seværdigheder.

Det kan sagtens lade sig gøre at gå ned til stranden, men I kan også vælge at køre hele vejen derned ad Kandestedvej, der er områdets ”hovedvej”. Hvad I nu end foretrækker, kommer I til en skøn og bred sandstrand. Nyd solen, leg med børnene i vandkanten, lad far hjælpe dem med at sætte drager op, og hyg jer med boldspil. Fra toppen af klitterne er der en fantastisk udsigt ud over havet; stedet er helt perfekt til at nyde solnedgangen om aftenen.

Danmarks suverænt største ”sandkasse”, Råbjerg Mile, ligger lige om hjørnet. For familier med mindre børn er det alle tiders sted at lade dem lege, klatre og glide ned af de høje sandbunker. Farm Fun ved Ålbæk er også et rigtig godt sted. Det er nærmest én stor legeplads hvor der også findes mange forskellige dyr, bl.a. heste som børnene kan ride på.

Den Tilsandede Kirke, Grenen, Ørnereservatet, Nordsøen Oceanarium, Fårup Sommerland og Børglum Kloster er blandt de mange andre oplevelser der venter jer i toppen af Danmark.

Få overblik over mængden af sommerhuse til leje Kandestederne

Vil du være sikker på at få det bedste sommerhus Kandestederne til den garanteret billigste pris? Så bestil familiens feriehus Kandestederne på Sommerhus-siden. Her finder du let det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Kandestederne.

Lej sommerhus Kandestederne

Hos os er udlejning af sommerhuse Kandestederne nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Kandestederne eller den feriebolig Kandestederne som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Kandestederne

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Kandestederne. (Se betingelser).

Det er et klart mål for os at give vores kunder den bedste betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Skagen

  Besøg Grenen, se Skagensmalernes udødelige mesterværker, nyd en middag på Ruths Hotel og tag på udflugter til Nordjyllands mange attraktioner og seværdigheder. Skagen er ferie på første klasse.
  Sommerhus til 4 personer i Skagen
 2. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.