Fred, ro og naturoplevelser på første klasse
Del
Vælg mellem 67 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Skiveren
I det naturskønne Skiveren ligger dette dejlige luksushus til 6 personer på en stor ugenert naturgrund. Huset på 121 m² er flot udstyret med moderne møbler, samt en poolbord og bordtennis i anneksbygningen. Emne nr. 130-A01874.
Ved Skiveren finder I ingen forlystelser lige uden for døren, for områdets største aktiver er havet, stranden, naturen, roen og stilheden. Området er et rigtig godt valg til dem der sætter disse kvaliteter højt, og som ikke har noget imod at køre til aktiviteter og seværdigheder.

Sommerhus Skiveren – Fred, ro og naturoplevelser på første klasse

Skiveren er et mindre og meget fredeligt sommerhusområde i Nordjylland, knap 30 kilometer fra Skagen. Det er beliggende i meget naturskønne omgivelser, ud til en dejlig strand ved Tannis Bugt. Der er fine muligheder for gåture.

Tversted Plantage ligger lige ved siden af sommerhusområdet, og er en oase af fred og ro, som det skønt at gå ture i. Der er ikke mange minutters gang til stranden, hvor der også venter nogle dejlige, afslappende timer.

Nordjylland er fyldt med seværdigheder og attraktioner, så der er masser af muligheder for udflugter. Besøg f.eks. det nærliggende Ørnereservat og Farm Fun i Ålbæk. Hvor børnene kan ride på heste, se andre dyr og ellers tumle sig på en legeplads der siger spar to.

Råbjerg Mile, Den Tilsandede Kirke, Gl. Skagen, Skagen Museum med de folkekære Skagensmaleres mesterværker og selvfølgelig en tur ud til Grenen er også blandt mulighederne.

Skiveren er en af de bedste strande i Danmark og samtidig er området tæt på Skagen m.v.

Midt i naturen – for folk der elsker ro og rendyrket natur.

Hyggeligt og dejligt, tæt ved havet og en fantastisk natur.

Her får du overblikket over mængden af sommerhuse til leje Skiveren

Vil du være helt sikker på at få det bedste sommerhus Skiveren til den billigst mulige pris? Så skal du leje jeres feriehus Skiveren på Sommerhus-siden. Her finder du hurtigt det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Skiveren.

Lej sommerhus Skiveren

Hos os er udlejning af sommerhuse Skiveren nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Skiveren eller den feriebolig Skiveren som matcher dine ønsker.

Du får landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Skiveren

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Skiveren. (Se gældende regler).

Du fortjener den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Skagen

  Besøg Grenen, se Skagensmalernes udødelige mesterværker, nyd en middag på Ruths Hotel og tag på udflugter til Nordjyllands mange attraktioner og seværdigheder. Skagen er ferie på første klasse.
  Sommerhus til 4 personer i Skagen
 2. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.