Del
Vælg mellem 6 sommerhuse
Emne nr.: 332-020136

Glæd jer til at slappe af i det varme sand og snup en dukkert i det indbydende vand, når det passer jer. Vælg en feriebolig så vil I praktisk talt finde det hele lige uden for døren.

I afgør naturligvis selv, hvordan tiden i jeres udvalgte feriebolig skal bruges. Alt kan lade sig gøre. Det er helt op til jer, om det først og fremmest er oplevelser og udflugter eller rendyrket afslapning i ferieboligen, I helst vil have.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Tidligere var Skagens indbyggere afhængige af fiskerne og deres fangst. Historien om fiskerne kan opleves på frilandsmuseet i Skagen.

Tag på en hyggelig fisketur med hele familien, når I holder ferie på toppen af Danmark. I er omgivet af vand til begge sider, og der er gode chancer for fangst, så I ikke skal gå sultne i seng.

Om sommeren kan I tage på tur med museumskutteren, hvor I får fortalt historier om den tidlige søfart.

Skagen byder også på mange aktiviteter for de mindste. Bamsemuseum, Dino Golf, børnevenlige museer og guidede ture, badeland, Nordsøen Oceanarium og ørnereservatet er blandt de oplagte udflugtsmål for børnefamilier.

Kunstmuseet i Skagen slår dørene op for alle, der interesserer sig for realistiske, naturalistiske og impressionistiske værker. Museets samling omfatter 1900 værker.

På Grenen Kunstmuseum, der er bygget på ruinerne af et gammelt hotel, kan man betragte værker af Axel Lind og andre skandinaviske kunstnere i de rolige omgivelser.

Tag en pause fra hverdagen og oplev den skønne natur i og omkring Skagen.

Prisgaranti - skagen strand feriebolig

Når du har fundet den feriebolig, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer den feriebolig, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores overvågning af konkurrenternes priser, godtgør vi dig hele prisforskellen. Beløbet overføres simpelthen til din konto.

Kundeservice - skagen strand feriebolig

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter "skagen strand feriebolig", er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.