Børnefamiliernes sikre valg
Del
Vælg mellem 185 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Lodskovvad
Sommerhus til 6 personer i Lodskovvad, beliggende i rolige omgivelser, hvorfra der er kort afstand til golfbanen Hvide Klit. Stort badeværelse med spabad og sauna samt ekstra badeværelse. Der er kun få km til stranden ved Kattegat samt den brede strand ved Vesterhavet. Emne nr. 090-37918.
Lodskovvad er et rigtig fint valg for familier der gerne vil bo i et roligt område, og som ikke vil køre for langt til aktiviteter og oplevelser.

Sommerhus Lodskovvad – Børnefamiliernes sikre valg

Lodskovvad er et større sommerhusområde i toppen af Nordjylland. Det består egentlig af to områder: Ét ved den dejlige strand langs Ålbæk Bugt, og ét der ligger lidt længere fra kysten.

Lodskovvad er et fredeligt område i flot natur. Der er mange muligheder for gåture, og stedet er rigtig fint til hunde. Området åbner mulighed for udflugter til rigtig mange seværdigheder.

Farm Fun i Ålbæk er ikke til at komme uden om for børnefamilier. Det er faktisk en enormt stor legeplads, hvor der også er mulighed for at ride på heste. En tur hertil er en garanteret succes.

I det nærliggende Ørnereservat er det en storslået oplevelse at overvære, hvordan kejserørne, kongeørne og havørne let og ubesværet svæver gennem luften over jer. I kan sagtens følge de store rovfugles flugt, for deres vingefang er mere end to meter.

Oplev også Fårup Sommerland, Børglum Kloster hvor ”Ludvig og Julemanden” foregik, Nordsøen Oceanarium, og meget mere. Se Råbjerg Mile og Den Tilsandede Kirke og besøg Grenen og den super hyggelige ferieby Skagen.

Vejret er jo næsten altid godt i Nordjylland - fine strande (der er læ på østkysten ) - fine indkøbsmuligheder.

Fin strand i rimelig afstand. Vi kan varmt anbefale gåturen i Ålbæk klitplantage samt Ørnereservatet og Råbjerg Mile. Samt selvfølgelig Grenen. Til familier med børn anbefaler vi legepladsen midt i Skagen by.

Dejligt, stille og roligt område. Ideelt sted når man har hund med.

Få overblik over udvalget af sommerhuse til leje Lodskovvad

Vil du også gerne nyde de mange fordele ved et sommerhus Lodskovvad? Så skal du bestille familiens feriehus Lodskovvad på Sommerhus-siden. Her finder du på kort tid det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Lodskovvad.

Lej sommerhus Lodskovvad

Hos os er udlejning af sommerhuse Lodskovvad nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Lodskovvad eller den feriebolig Lodskovvad som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Lodskovvad

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets billigste til sommerhusudlejning Lodskovvad. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid kundeservice helt i top

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Skagen

  Besøg Grenen, se Skagensmalernes udødelige mesterværker, nyd en middag på Ruths Hotel og tag på udflugter til Nordjyllands mange attraktioner og seværdigheder. Skagen er ferie på første klasse.
  Sommerhus til 4 personer i Skagen
 2. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.