Del
Vælg mellem 11 sommerhuse
Emne nr.: 332-020457

En luksus ferie er lige det, der skal til, når du vil forkæle dine nærmeste med en ferieoplevelse, ud over det sædvanlige.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Skagen er en attraktiv havneby, som tiltrækker børnefamilier med de skønne sommerhuse på stranden.

Skagen er også værd at besøge for vandsportsmænd og kvinder. Ved Kattegat er der et sandt paradis for surfere og sejlbåde.

En god og hyggelig oplevelse for hele familien er en tur rundt på minigolfbanen "Dino Golf". I Skagens skov kan man tage på en vaskeægte tidsrejse, da banerne befinder sig mellem dinosaurer i fuld størrelse.

Kulturelt har Skagen meget at byde på. Besøg museerne, kunstgallerierne og musikbegivenhederne i byen.

Kunstmuseet i Skagen slår dørene op for alle, der interesserer sig for realistiske, naturalistiske og impressionistiske værker. Museets samling omfatter 1900 værker.

Tag børnene med på Skagens Bamsemuseum. Nyd tiden med de hyggelige og bløde kammerater, da museet af det eneste af sin art i Skandinavien.

Prisgaranti - skagen luksusferie

Alle luksus ferieboliger, der udlejes via Sommerhussiden.dk, er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er nogen af de andre udlejningsbureauer, som udlejer den luksus feriebolig, du foretrækker til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele forskellen i prisen. Summen overføres simpelthen til din konto.

Kundeservice - skagen luksusferie

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter "skagen luksusferie", er du meget velkommen til at kontakte os. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.