Super strand og familiehygge i stor stil
Del
Vælg mellem 282 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Ålbæk
Nyrenoveret sommerhus til 4 personer nær Ålbæk, beliggende i det skønne naturområde Lodskovvad. Huset ligger på en ugeneret naturgrund og er godt indrettet med store rum og rummeligt badeværelse. Emne nr. 090-12984.
Ålbæk er et super godt valg for alle der gerne vil bo i flot natur og have nem adgang til hyggelige familieoplevelser.

Sommerhus Ålbæk – Super strand og familiehygge i stor stil

Ålbæk er et fredeligt sommerhusområde i toppen af Nordjylland, kun 20 km fra Skagen. Det er opført i naturskønne omgivelser langs den fine strand ved Ålbæk Bugt.

Der er et rigt dyreliv i Ålbæk Klitplantage, der byder på fine muligheder for gåture. Farm Fun er en super dejlig legeplads for store og små med mange aktivitet, dyr og mulighed for rideture. Der er mange muligheder for udflugter.

Ålbæk er et glimrende udgangspunkt for udflugter til spændende byer, aktiviteter og oplevelser. Besøg f.eks. Fårup Sommerland, hvor I nemt kan bruge hele dagen uden at opdage hvor hurtigt timerne flyver af sted. Kig også indenfor i Børglum Kloster, hvor biskop Stygge Krumpen huserede fra 1519-1536 – og igen i julekalenderen ”Ludvig og Julemanden”, i skikkelse af skuespilleren Andreas Bo Pedersen.

Gl. Skagen med bl.a. Ruths Hotel, Råbjerg Mile, Den Tilsandede Kirke, Grenen og selvfølgelig den stemningsfyldte gågade i Skagen er blandt de øvrige seværdigheder i denne del af Danmark. Besøg også Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, eller smut en tur til Frederikshavn for at slentre igennem den temmelig lange gågade.

Dejligt område, børnevenlig badestrand. Dejligt at det kun er områdets beboere der kommer til stranden.

I nærheden er også Ålbæk Klitplantage, som er oplagt til traveture. Ålbæks hyggelige havn er også et besøg værd.

Udover de selvfølgelige seværdigheder som Grenen og Råbjerg Mile, er Ørnereservatet også ganske spændende. Vi havde ikke de store forventninger, men når en ørn med 3 meter vingefang sidder kun 1 meter fra en, så bliver man alligevel imponeret.

Her får du overblik over mængden af sommerhuse til leje Ålbæk

Vil du også gerne nyde alle fordelene ved et sommerhus Ålbæk? Så skal du leje familiens feriehus Ålbæk på Sommerhus-siden. Vi har et enormt udbud af sommerhuse Ålbæk i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du hurtigt og enkelt finde nøjagtig det feriehus Ålbæk, der sikrer jer en afstressende ferie Ålbæk.

Lej sommerhus Ålbæk

Hos os er udlejning af sommerhuse Ålbæk nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Ålbæk eller den feriebolig Ålbæk som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Ålbæk

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Ålbæk. (Se reglerne).

Du fortjener den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Skagen

  Besøg Grenen, se Skagensmalernes udødelige mesterværker, nyd en middag på Ruths Hotel og tag på udflugter til Nordjyllands mange attraktioner og seværdigheder. Skagen er ferie på første klasse.
  Sommerhus til 4 personer i Skagen
 2. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.