Eksklusiv ferie i mondæne omgivelser
Del
Vælg mellem 116 sommerhuse
Dejlig Skagen-villa til 8 personer i Gl. Skagen.
Lys og dejlig Skagen-villa i 2 etager til 8 personer med rigtig god beliggenhed i Gl. Skagen. Huset ligger på en indhegnet grund og fra huset er der en flot udsigt til Sømærket, de gamle hoteller samt over havet og naturen. Emne nr. 121-10-1021.
Gl. Skagen ligger på den vestlige side af Jyllands top, og er et eksklusivt og mondænt område. Det er her man finder Ruths Hotel og Brøndums Hotel – og her findes også en perlerække af traditionsrige sommerhuse, naturligvis i den karakteristiske Skagen stil. Et oplagt valg til ferie på første klasse.

Sommerhus Gl. Skagen – Mere eksklusivt bliver det ikke

Gl. Skagen er på mange måder sit helt eget område. Traditionerne, hotellerne og sommerhusene skaber den unikke atmosfære, der er blevet bygget op gennem rigtig mange år, og som stadig lever i bedste velgående.

Samtidig tager det ikke mange minutter at køre ind til det mere summende byliv i Skagen. Her venter de mange butikker, restauranter og cafeer med masser af hygge, oplevelser og fristelser.

Fra Gl. Skagen er der om aftenen en pragtfuld udsigt ud over havet, hvor solen forsvinder i et væld af røde, orange og lilla toner. Det er en storslået oplevelse, der sagtens kan kombineres med en isvaffel ved Solnedgangskiosken.

Gl.Skagen er super hyggelig. Dejlig strand og en solnedgang så flot.

Har selv haft sommerhus i området, det kan anbefales at tage på ferie i Gl. Skagen.

Bredt udbud af sommerhuse til leje Gl. Skagen

Vil du også gerne nyde alle fordelene ved et sommerhus Gl. Skagen? Så bestil familiens feriehus Gl. Skagen på Sommerhus-siden. Her kan du hurtigt og enkelt finde præcis det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Gl. Skagen.

Lej sommerhus Gl. Skagen

Hos os er udlejning af sommerhuse Gl. Skagen nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Gl. Skagen eller den feriebolig Gl. Skagen som matcher dine ønsker.

Her får du landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Gl. Skagen

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Gl. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid kundeservice helt i top

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler om Gl. Skagen

Andre artikler

 1. Sommerhus Skagen

  Besøg Grenen, se Skagensmalernes udødelige mesterværker, nyd en middag på Ruths Hotel og tag på udflugter til Nordjyllands mange attraktioner og seværdigheder. Skagen er ferie på første klasse.
  Sommerhus til 4 personer i Skagen
 2. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.