Dejlige feriedage ved super børnevenlig strand
Del
Vælg mellem 155 sommerhuse
Hyggeligt sommerhushus til 6 personer i Hulsig ved Skagen.
Klassisk, hyggeligt og velholdt sommerhus til 6 personer i Hulsig tæt på Skagen. Sommerhuset er beliggende i et roligt område, uforstyrret for enden af en stikvej ved flot og uspoleret natur, der indbyder til lange gåture. Emne nr. 121-10-1603.
Bunken er et mindre sommerhusområde på den østlige side af Jyllands top, og byder på en kombination af flot natur og en førsteklasses og meget børnevenlig badestrand.

Sommerhus Bunken – Dejlige feriedage ved super børnevenlig strand

Danmarks største ”sandkasse”, Råbjerg Mile, ligger lige om hjørnet. Der er suveræne muligheder for gåture, og mange muligheder for udflugter. Bunken er et rigtig fint valg for familier med mindre børn.

Bunken Strand er en af de få i Nordjylland der ligger ved Kattegat, og som derfor byder på mere roligt vand end strandene ved Vesterhavet. Det er en skøn og bilfri sandstrand, hvor der venter mange dejlige timer med solbadning og leg med børnene.

Bunken Klitplantage byder på et rigt dyre- og planteliv, søer og flere afmærkede vandrestier. Nyd den friske luft og freden i det naturskønne område, det er en meget afslappende oplevelser at gå en tur her. Tag også køreturen igennem det betagende klitlandskab der fører til Skagen by, Grenen, Den Tilsandede Kirke og den helt specielle feriestemning der hersker i byen med de karakteristiske gule huse.

I Ørnereservatet er det en imponerende oplevelse at se, hvordan kejserørne, kongeørne og havørne let og ubesværet svæver gennem luften over jer. I kan sagtens følge de store rovfugles flugt, for deres vingefang er mere end to meter.

Farm Fun ved Ålbæk er et super sted for både store og små. Her findes ikke alene et væld af legeredskaber, men også mange dyr, bl.a. heste som børnene kan få en ridetur på.

Oplev også Fårup Sommerland, Børglum Kloster hvor ”Ludvig og Julemanden” foregik, Nordsøen Oceanarium, og meget mere.

Få overblik over mængden af sommerhuse til leje Bunken

Vil du og familien have det bedste sommerhus Bunken til den bedste pris? Så skal du booke familiens feriehus Bunken på Sommerhus-siden. Vi har et stort udvalg af sommerhuse Bunken i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor på kort tid finde nøjagtig det feriehus Bunken, som sikrer jer en fredelig og rolig ferie Bunken.

Lej sommerhus Bunken

Hos os er udlejning af sommerhuse Bunken nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Bunken eller den feriebolig Bunken som matcher dine ønsker.

Du får den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Bunken

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være Danmarks billigste når det gælder sommerhusudlejning Bunken. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid betjening på højeste niveau

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Skagen

  Besøg Grenen, se Skagensmalernes udødelige mesterværker, nyd en middag på Ruths Hotel og tag på udflugter til Nordjyllands mange attraktioner og seværdigheder. Skagen er ferie på første klasse.
  Sommerhus til 4 personer i Skagen
 2. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.