Mellem bakkerne ved den maleriske fjord
Del
Vælg mellem 216 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Lemvig
Dejligt sommerhus til 4 personer i nærheden af Lemvig, kun 25 m til vandet. Huset ligger helt for sig selv på en kæmpestor klitgrund, helt ud til stranden. En skøn naturoplevelse. Emne nr. 130-C75292.
Den hyggelige havneby Lemvig ligger mellem bakkerne ved den maleriske Limfjord. Fra de fleste sommerhuse er der en fænomenal udsigt og der er ikke langt til strandkanten.

Sommerhus Lemvig – mellem bakkerne ved den maleriske fjord

Her bliver man som vandsportsudøver og lystfisker udfordret. I selve Lemvig er der gode indkøbsmuligheder. Man kan også spille golf eller tage en tur i svømmehallen.

”Super, vores sommerhus var moderne og perfekt indrettet, og omgivelserne var bare helt i top, direkte ned til fjorden”. Franziska Witkowsky er begejstret for hendes sommerhusferie i Lemvig. ”Det var roligt og afslappende”.

Også Harwig Bernert fremhæver sommerhusets smukke beliggenhed:
”Sommerhuset lå i rolige omgivelser. Man kunne hurtigt nå stranden og indkøbsmulighederne med bil”.

Et populært udflugtsmål er Jyllands Kystcenter og Jyllandsakvariet i Thyborøn. Her kan man røre ved fiskene, se en original fiskekutter og se en stor ravsamling.

I Lemvig ligger Gammelgaard Glas: Et åbent glasværksted, hvor man selv kan blive kunsthåndværker.

Fodboldgolf på Møllerupgård er en sjov aktivitet for hele familien og fodboldvenner. Her kan man også selv støbe stearinlys.

Beliggende midt i Lemvigs idylliske havn finder man Mathildes Kaj. Navnet stammer fra fragtskibet ”Mathilde”, som i perioden 1922-1949 sejlede mellem Lemvig og København. I pakhuset ligger fiskernes indkøbsforening og en restaurant.

”En rigtig, hyggelig by”, fastslår Klaus Pedersen.

Stort udbud af sommerhuse til leje Lemvig

Vil du og familien have det bedste sommerhus Lemvig til den billigst mulige pris? Så lej jeres feriehus Lemvig på Sommerhus-siden. Her finder du nemt det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Lemvig.

Lej sommerhus Lemvig

Hos os er udlejning af sommerhuse Lemvig nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Lemvig eller den feriebolig Lemvig som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Lemvig

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Lemvig. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid førsteklasses service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

 1. Sommerhus Limfjorden

  Limfjorden der strækker sig fra Vesterhavet i vest til Kattegat i øst, er kendt for sine naturskønne og smukke øer. Besøg øen Mors med Jersperhus Blomsterpark, en forlystelsespark med badeland og fascinerende blomster.
  Sommerhus til 6 personer ved Limfjorden
 2. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.