Frisk luft og naturoplevelser på første klasse
Del
Vælg mellem 26 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Lyngså
Flot og rummeligt bjælkesommerhus til 6 personer i Lyngså, bygget i 2007. Huset ligger idyllisk på en meget stor skov-/naturgrund med en lille bæk i skoven. Til huset hører et dejligt, stort åbent terrasseareal. Emne nr. 121-42-0154.
Nyd freden, roen og den friske luft i et af de bedst bevarede naturområder i hele Limfjordslandet. Lyngs er det perfekte valg når vandreture i storslåede omgivelser står øverst på ønskesedlen.

Sommerhus Lyngs – Natur på første klasse

Lyngs er et skønt beliggende og meget fredeligt sommerhusområde på den nordlige del af Thyholm, tæt ved bunden af Skibsted Fjord. Området er fredet og er derfor et af de mest velbevarede naturområder der findes i Limfjordslandet.

Området har været beboet igennem tusinder af år, og er præget af et højt antal gravhøje. De ældste dem blev opført i stenalderen for mere end 3000 år siden, men de fleste stammer nu fra bronzealderen, og er derfor af noget nyere dato.

Omgivelserne er perfekte til vandreture. Den friske luft, det let kuperede landskab, gravhøjene og den betagende udsigt ud over vandet går simpelthen op i en højere enhed.

Lyngs er helt enkelt det perfekte valg når naturoplevelser stor øverst på ønskesedlen.

Pragtfuldt område, skøn natur i fredet område.

Thy og Thyholm er altid et besøg værd.

Her får du overblik over udvalget af sommerhuse til leje Lyngs

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Lyngs til den lavest mulige pris? Så skal du booke familiens feriehus Lyngs på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et stort udbud af sommerhuse Lyngs i alle prisklasser og kategorier, og netop derfor kan du på kort tid finde præcis det feriehus Lyngs, der sikrer jer en afslappet ferie Lyngs.

Lej sommerhus Lyngs

Hos os er udlejning af sommerhuse Lyngs nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Lyngs eller den feriebolig Lyngs som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Lyngs

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks garanteret billigste til sommerhusudlejning Lyngs. (Se betingelser).

Kun den bedste service er god nok

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Limfjorden

  Limfjorden der strækker sig fra Vesterhavet i vest til Kattegat i øst, er kendt for sine naturskønne og smukke øer. Besøg øen Mors med Jersperhus Blomsterpark, en forlystelsespark med badeland og fascinerende blomster.
  Sommerhus til 6 personer ved Limfjorden
 2. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.