Fred ved fjorden
Del
Vælg mellem 85 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Vestervig
Rigtig dejligt træhus til 6 personer, renoveret i 2006, på en stor lukket grund, omkranset af høje træer. Stor græsplæne, som kan overskues fra den skønne terrasse. Indendørs er der rart og hyggeligt og til stranden er der kun 500 m. Emne nr. 130-B40008.
Omkring Vestervig går et utal af afmærkede vandre- og fitnessstier, gennem det maleriske landskab, forbi storstensgrave og herregårde helt ned til fjorden ved Nissum Bredning.

Sommerhus Vestervig – Fred ved fjorden

Tilbring ferien i et sommerhus i Vestervig tæt på fjorden og havet i Nordjylland: Vestervig ligger tæt på Limfjordens udmunding i Vesterhavet, i et område der kaldes Krik Vig.

Vandet bestemmer omgivelserne, via Vesterhavet mod vest og de naturskønne søer Flade Sø og Ørum Sø mod nord. Ved Vestervig ligger et dejligt sommerhusområde, omgivet af skove og marker

Vestervig Aktivitetscenter tilbyder de besøgende en bred vifte af sportstilbud, fra squash til spinning, fitness, badminton og meget mere.

I frugtplantagen ”Frugtlunden” står mere end 600 træer og buske, samt ”Paradisfuglen” som er træskulpturer af kunstneren Tage Pedersen. I det nyrenoverede ”Thinghuset” kan man se meget kunst og historie.

Omkring Vestervig går et utal af afmærkede vandre- og fitnessstier, gennem det maleriske landskab, forbi storstensgrave og herregårde helt ned til fjorden ved Nissum Bredning.

Danmarks og måske Skandinaviens største landsbykirke fra det 12. århundrede ligger i Vestervig, som engang var en del af et kloster. I nærheden ligger også en gammel vindmølle, Vestervig Klostermølle, fra 1850.

Vi giver dig overblik over mængden af sommerhuse til leje Vestervig

Vil du også nyde alle fordelene ved et sommerhus Vestervig? Så bestil jeres feriehus Vestervig på Sommerhus-siden. Vi har et bredt udvalg af sommerhuse Vestervig i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du på kort tid finde præcis det feriehus Vestervig, der sikrer jer en hyggelig ferie Vestervig.

Lej sommerhus Vestervig

Hos os er udlejning af sommerhuse Vestervig nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Vestervig eller den feriebolig Vestervig som matcher dine ønsker.

Her får du den bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Vestervig

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Vestervig. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid service på første klasse

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Limfjorden

  Limfjorden der strækker sig fra Vesterhavet i vest til Kattegat i øst, er kendt for sine naturskønne og smukke øer. Besøg øen Mors med Jersperhus Blomsterpark, en forlystelsespark med badeland og fascinerende blomster.
  Sommerhus til 6 personer ved Limfjorden
 2. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.