Aktiv ferie ved børnevenlig strand
Del
Vælg mellem 86 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Trend
Sommerhus til 4 personer i Trend, beliggende på en skøn stor naturgrund og kun 350 m til vandet. Hyggelig stue med store panoramavinduer. Dejligt område ved Limfjorden. Emne nr. 130-L50478.
Trend er et naturskønt sommerhusområde ved Bjørnsholm Bugt med flade strande, der strækker sig fra Vitskøl Kloster til syd for Trend, og som egner sig godt til surfing. Vandet er ret lavt og stranden i Trend fik i 2012 tildelt det Blå Flag som tegn på kvalitet.

Sommerhus Trend – Aktiv ferie ved børnevenlig strand

Ferie ved børnevenlig strand: Det rummelige sommerhus i Trend ved Limfjorden er beliggende på en fredet naturgrund. På de skønne terrasser, som er delvis overdækkede, kan hele familien rigtig hygge sig. På terrassen er også en muret pejs, som man kan varme sig ved om aftenen.

”Vi har været her mange gange, jeg tror 8 gange – og altid i Trend”. Familien Bruderreck er begejstret for området. ”Næsten alle i vores familie surfer, og området her er helt ideelt, med det flade vand. Denne gang havde vi også et helt fantastisk hus – Vi er vilde med Danmark”.

Den afvekslende natur indbyder til udendørs aktiviteter. I Myrhøj Plantage findes der fire forskellige vandre- og cykelruter. I Hvalpsund kan man leje kanoer og tage en tur langs kysten. I Gatten ligger en af Nordeuropas største golfbaner og ydermere er i Hjarbæk og Hvalpsund yderligere to golfbaner. I områdets 3 største byer Hvalpsund, Farsø og Løgstør er der gode indkøbsmuligheder.

I sommerhusområdet i Trend ligger en campingplads med købmand, og sportsaktiviteter.

Ved Gunderup Fiskesø kan I nemt bruge en hel dag. Her er to store fiskesøer med masser af fisk, og alt hvad I ellers kan få brug for; renseplads, handicaptoilet, læhytter m. kørestolsramper, grill ved søen, bjælkehytte og grejbutik.

Få overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Trend

Vil du være sikker på at få det bedste sommerhus Trend til den bedste pris? Så skal du booke jeres feriehus Trend på Sommerhus-siden. Her finder du på kort tid det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Trend.

Lej sommerhus Trend

Hos os er udlejning af sommerhuse Trend nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Trend eller den feriebolig Trend som matcher dine ønsker.

Du får landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Trend

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Trend. (Se gældende regler).

Vi sætter en ære i at yde vores kunder den bedste betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Limfjorden

  Limfjorden der strækker sig fra Vesterhavet i vest til Kattegat i øst, er kendt for sine naturskønne og smukke øer. Besøg øen Mors med Jersperhus Blomsterpark, en forlystelsespark med badeland og fascinerende blomster.
  Sommerhus til 6 personer ved Limfjorden
 2. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.