Afslappende ø ferie
Del
Vælg mellem 166 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer på Mors
Flot moderniseret sommerhus med stråtag til 6 personer på Mors, tæt på Limfjorden. Huset ligger midt i den skønne natur, som indbyder til aktiviteter både til lands og til vands. Stranden er kun 100 m væk. Emne nr. 057-18.
Mors er beliggende i Nordvestjylland, midt i Limfjordens fascinerende landskab. Her er et mildt klima.

Sommerhus Mors – Afslappende ø ferie

Mors kan man sejle til eller køre til via Vilsundbroen mod nordøst og Sallingsundbroen mod sydvest. Mors inspirere de besøgende med en fascinerende natur, med mange naturmonumenter, med skønne strande og et afvekslende landskab.

Afslappende øferie: På en stor tilbagetrukket natur- og skovgrund på Mors, ligger drømme sommerhuset – kun ca. 200 m fra Limfjordsstranden. Huset har båden åben og en overdækket terrasse, og på 1. sal er der en overdækket altan med en fantastisk udsigt.

Børnene kan lege i sandkassen og tage sig en gyngetur i haven. Et hyggeligt sommerhus i fredelige og naturskønne omgivelser tæt på badestrand, skov og lystbådehavn.

”Et dejligt område, skøn udsigt, perfekt til en minifeire”, mener Charlotte Hansen.

”Mors er fuld af muligheder”, udtaler Helge Dalsgaar, ”Et super ferieområde for min store familie”.

Mors er den største ø i Limfjorden med ca. 23.000 indbyggere. Øen byder på alle former for ferie, om det er en aktiv ferie eller en afslappende ferie. Ren natur: Limfjordens blå bølger som ændrer sig efter vinden og vejret, udsigt over det åbne landskab, himlen og lysets mangfoldige spil.

Øens små snoede gader giver en dejlig følelse af ferie og frihed. I de smukke landsbyer finder man dejlige lejligheder og sommerhuse.

Bliv inspireret af Limfjorden, som indbyder til fiskeri, kanotur, bådtur og selvfølgelig til vandsport.

Udflugtsmål:
Jesperhus Blomsterpark er Skandinaviens største blomster; her findes tropiske planter, sommerfugle, fisk, padder og fugle. Til blomsterparken hører et feriecenter med overnatningsmuligheder, badeland og bowlingbane.
Højriis Slots historie, syd for Nykøbing, går helt tilbage til middelalderen men fik sin nuværende form i det 19. århundrede.

Bredt udbud af sommerhuse til leje Mors

Vil du også gerne nyde fordelene ved et sommerhus Mors? Så lej jeres feriehus Mors på Sommerhus-siden. Her kan du på få minutter finde præcis det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Mors.

Lej sommerhus Mors

Hos os er udlejning af sommerhuse Mors nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Mors eller den feriebolig Mors som matcher dine ønsker.

Du får landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Mors

Sommerhussiden.dk vil være landets garanteret billigste når vi taler om sommerhusudlejning Mors. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid førsteklasses betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

 1. Sommerhus Limfjorden

  Limfjorden der strækker sig fra Vesterhavet i vest til Kattegat i øst, er kendt for sine naturskønne og smukke øer. Besøg øen Mors med Jersperhus Blomsterpark, en forlystelsespark med badeland og fascinerende blomster.
  Sommerhus til 6 personer ved Limfjorden
 2. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.