Afslappende familieferie
Del
Vælg mellem 57 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Helligsø.
Dejligt sommerhus til 4 personer i Helligsø, kun 200 m fra fjorden og beliggende på en ugeneret naturgrund. Boligarealet er på 65 m², huset er bygget i 2005. Emne nr. 130-B52013.
Det lille og rolige sommerhusområde Helligsø, ligger omgivet af naturskønne landskaber og to fjorde, ikke langt fra Vesterhavet.

Sommerhus Helligsø - Afslappende familieferie

Helligsø er et lille sommerhusområde i Thy, beliggende ikke langt fra Limfjordens udmunding i Vesterhavet. Her ligger også den hyggelige havneby Thyborøn.

I landsbyen Helligsø kan man se den gamle kirke, som stammer helt tilbage fra år 1600.

Ikke langt fra stranden ligger en teltplads. Stranden her er både sandet, men også med mange sten.

På den anden side af Helligsø ligger Skibsted Fjord, der er en sidefjord til Limfjorden. I disse grønne og maleriske omgivelser finder man små, hyggelige landsbyer, skove og marker. Et ideelt sted for en rolig og afslappende familieferie.

Hvis man er på udkig efter noget andet end det rolige vand i Limfjorden, kan en tur til Vesterhavet anbefales. Her kan man opleve de lange, hvide sandstrande og mærke vestenvinden kærtegne ansigtet.

Kæmpe udvalg af sommerhuse til leje Helligsø

Vil du og familien have det bedste sommerhus Helligsø til den lavest mulige pris? Så skal du leje familiens feriehus Helligsø på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et kæmpe udbud af sommerhuse Helligsø for enhver pengepung, og du kan derfor på kort tid finde nøjagtig det feriehus Helligsø, der sikrer jer en afslappet ferie Helligsø.

Lej sommerhus Helligsø

Hos os er udlejning af sommerhuse Helligsø nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Helligsø eller den feriebolig Helligsø som matcher dine ønsker.

Her får du den bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Helligsø

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Helligsø. (Se gældende regler).

Hos os skal kunden altid have den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Limfjorden

  Limfjorden der strækker sig fra Vesterhavet i vest til Kattegat i øst, er kendt for sine naturskønne og smukke øer. Besøg øen Mors med Jersperhus Blomsterpark, en forlystelsespark med badeland og fascinerende blomster.
  Sommerhus til 6 personer ved Limfjorden
 2. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.