Afvekslende ø ferie
Del
Vælg mellem 63 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer på Fur
Traditionelt sommerhus til 6 personer på den dejlige ø Fur. Huset står på en kæmpe naturgrund og er på 67 m², som har gennemgået en delvis renovering. Der er kun 250 m til Limfjorden. Emne nr. 121-32-6010.
En ferie på Fur er altid en garanti for en afvekslende ferie, børnevenlige strande indbyder til svømning og solbadning og også som surfer og lystfisker er her nogle fantastiske områder. Et populært tidsfordriv på Fur er at lede efter fossiler.

Sommerhus Fur – Afvekslende ø ferie

Fur ligger i Limfjorden, et aflangt sund, der strækker sig fra Vesterhavet og helt til Kattegat. Øen er 22 km² og har omkring 900 indbyggere. Øen er præget af de mange sommerhuse, da Fur er et yderst populært rejsemål.

Ø ferie i skandinavisk stil: Sommerhuset på den lille ø Fur i Limfjorden er bygget ligesom en finsk bjælkehytte. Det ligger højt og har dermed en bred panoramaudsigt over fjorden. Man kan se vandet fra flere af sommerhusets værelse og fra terrassen. Mange skønne detaljer og en autentisk stil skaber en dejlig atmosfære for øferien.

En ferie på Fur er altid en garanti for en afvekslende ferie. Øen er nem at komme til, da færgen fra fastlandet sejler 4 gange i timen. På Fur ligger mange hyggelige spisesteder, et lille bryggeri, en smuk natur og muligheden for at udforske det hele på cykel.

Landskabet på Fur er meget forskelligt, med de store, flad marker mod syd og den stejle kyste mod nord. Via et anlagt stisystem, kan man opleve det hele på nært hold.

Børnevenlige strande indbyder til svømning og solbadning, og også som surfer og lystfisker er her nogle fantastiske områder. Et populært tidsfordriv på Fur er at lede efter fossiler. Er man ikke heldig selv at finde fossiler, kan man beundre de udsædvanlige fund af fossiler på det Naturhistoriske Museum på øen.

Udflugtsmål (til fastlandet tager det kun 5 min. med færgen): Her findes mange hyggelige havnebyer i området, en blomster- og forlystelsespark, et udendørs museum, og et besøg på en af de mange bondegårde kan være interessant.

Her får du overblikket over mængden af sommerhuse til leje Fur

Vil du også nyde de mange fordele ved et sommerhus Fur? Så skal du bestille familiens feriehus Fur på Sommerhus-siden. Her finder du på kort tid det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Fur.

Lej sommerhus Fur

Hos os er udlejning af sommerhuse Fur nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Fur eller den feriebolig Fur som matcher dine ønsker.

Her får du den bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Fur

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være Danmarks billigste når det kommer til sommerhusudlejning Fur. (Se vilkår).

Vi sætter en ære i at yde vores kunder den bedste service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

 1. Sommerhus Limfjorden

  Limfjorden der strækker sig fra Vesterhavet i vest til Kattegat i øst, er kendt for sine naturskønne og smukke øer. Besøg øen Mors med Jersperhus Blomsterpark, en forlystelsespark med badeland og fascinerende blomster.
  Sommerhus til 6 personer ved Limfjorden
 2. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.