Tæt på Vesterhavet
Del
Vælg mellem 178 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Gjellerodde
Nyrenoveret sommerhus til 6 personer i Gjellerodde, kun 100 m fra stranden. Boligarealet er på 90 m². Emne nr. 325-126.
Den maleriske natur omkring Gjellerode er meget afvekslende, kuperet og med en fantastisk udsigt over Limfjorden. Sommerhusområdet er beliggende ved en børnevenlig sandstrand, og for vandsportsentusiaster er der masser af udfordringer.

Sommerhus Gjellerodde - Tæt på Vesterhavet

På Gjellerodde, som ligger ved Limfjordens bred og ved indsejlingen til Lemvig (6 km), er udsigten betagende som ingen steder. Til sommerhusområdet er der en børnevenlig strand, som har fået det Blå Flag. Vandet er lavt og fra badebroerne kan man fange krabber. Der er borde og bænke ved stranden, hvor man kan sidde i læ, en café, en kiosk og gode parkeringsmuligheder.

I strandkanten ved Gjellerodde kan man se en masse muslinge- og østersskaller. Området er et af de rigtig gode steder for de meget eksklusive limfjordsøster, der høstes her og senere sælges til landets gode restauranter.

I Gjellerodde tilbydes mange muligheder for vandsport: windsurfing, kajakroning, sejlads. Vandet her er mere roligt end andre steder i Limfjorden. Ønsker man mere udfordring og større bølger er der kun 10 km til Vesterhavet.

Havnen og campingpladsen i Gjellerode kan man nå til fods. Generelt er der gode vandre- og cyklemuligheder i området. Inden for rækkevidde ligger også en skøn golfbane.

Få overblik over mængden af sommerhuse til leje Gjellerodde

Vil du også nyde fordelene ved et sommerhus Gjellerodde? Så book familiens feriehus Gjellerodde på Sommerhus-siden. Her kan du på få minutter finde netop det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Gjellerodde.

Lej sommerhus Gjellerodde

Hos os er udlejning af sommerhuse Gjellerodde nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Gjellerodde eller den feriebolig Gjellerodde som matcher dine ønsker.

Du får den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Gjellerodde

Sommerhussiden.dk vil være landets garanteret billigste til sommerhusudlejning Gjellerodde. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid betjening på højeste niveau

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Limfjorden

  Limfjorden der strækker sig fra Vesterhavet i vest til Kattegat i øst, er kendt for sine naturskønne og smukke øer. Besøg øen Mors med Jersperhus Blomsterpark, en forlystelsespark med badeland og fascinerende blomster.
  Sommerhus til 6 personer ved Limfjorden
 2. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.