Tæt på fjorden
Del
Vælg mellem 52 sommerhuse
Sommerhus til 8 personer i Vinderup
Helt nyt sommerhus til 8 personer i Vinderup - eksklusiv stil og med flot indretning, bl. a. sauna og spa. Stor naturgrund med nyanlagt plæne. Sommerhuset ligger 150 m fra vandet med skøn udsigt fra næsten alle husets rum. Til huset hører 200 m² træterrasse med store overdækkede arealer. Emne nr. 121-32-0078.
Vinderup ligger ved Venø Bugt i den sydlige del af Limfjorden, omgivet af naturskønne områder med skove, søer, hede, mose, marker og let tilgængelige strande. I nærheden ligger moseområdet Hvidemose, den naturskønne Flynder Sø og det store skovareal Estvadgård Plantage.

Sommerhus Vinderup – Tæt på fjorden

I drømme sommerhuset i Vinderup i den sydlige del af Limfjorden har man en storslået udsigt over vandet, der kun ligger ca. 40 m fra huset, som er beliggende på en stor naturgrund. En del af terrassen er overdækket. Her kan man sidde og nyde udsigten, samt den friske luft, mens børnene boltrer sig i haven. Der findes en gynge og en sandkasse.

På køligere dage, sørge brændeovnen i stuen for en behagelig varme. Et skønt sommerhus på alle tider af året, i et roligt sommerhusområde med mange aktivitetsmuligheder f.eks. windsurfing, svømning, fiskeri samt vandreture i den afvekslende natur.

”Vi går tit ture langs stranden”, fortæller Annett Freese, som var på ferie i Vinderup med sine 3 børn, da de deltog i en håndboldturnering i nærheden. ”Det var en god oplevelse”.

De livlige byer Skive og Holstebro ligger lige i nærheden, og man kan også besøge Jesperhus Blomsterpark på øen Mors, hvortil der hører et feriecenter og et badeland. Besøg også de mange landsbyer, der ligger som perler på en snor langs Limfjorden.

Udflugtsmål: Frilandsmuseet Hjerl Hede, hvor man kan opleve lokalhistorien på tæt hold; børn har gratis adgang. Her findes en legeplads, en hyggelig restaurant og specielle arrangementer kun for børn. Museet består af en gammel gård, et skovmuseum og et mosevidenskabsmuseum. Hjerl Hede Frilandsmuseum består af mere end 50 forskellige huse, som viser en række karakteristiske elementer i byggemåden, i den tidligere danske landsbykultur.

Kæmpe udbud af sommerhuse til leje Vinderup

Vil du også nyde fordelene ved et sommerhus Vinderup? Så book familiens feriehus Vinderup på Sommerhus-siden. Her finder du på kort tid det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Vinderup.

Lej sommerhus Vinderup

Hos os er udlejning af sommerhuse Vinderup nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Vinderup eller den feriebolig Vinderup som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Vinderup

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være Danmarks garanteret billigste når det kommer til sommerhusudlejning Vinderup. (Se reglerne).

Hos os skal kunden altid have service på højeste niveau

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Limfjorden

  Limfjorden der strækker sig fra Vesterhavet i vest til Kattegat i øst, er kendt for sine naturskønne og smukke øer. Besøg øen Mors med Jersperhus Blomsterpark, en forlystelsespark med badeland og fascinerende blomster.
  Sommerhus til 6 personer ved Limfjorden
 2. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.