Stille halvø i Limfjorden
Del
Vælg mellem 322 sommerhuse
Feriehus til 8 personer i Salling
Hyggeligt feriehus (96 m²) til 8 personer på stor havegrund i Salling, med spabad, solarium og sauna, kun 250 m til stranden. Emne nr. 160-B6333.
Salling er en halvø uden for meget turisme, beliggende i Limfjorden nord for Skive. Øen Fur hører rent administrativt sammen med Salling. Halvøen er præget af et roligt og landligt landskab, med strande ned til Limfjorden.

Sommerhus Salling – Et paradis for de yngste

Limfjorden er kendt for sine mange skønne øer. Besøg øren Mors med Jesperhus Blomsterpark, en spændende forlystelsespark med badeland og fascinerende blomster. Limfjordens ofte flade og meget børnevenlige strande indbyder til alle former for vandsport.

Her kan man fiske, sejle, surfe, dykke, stå på vandski eller bygge sandslotte og plaske i det lave vand. En stor legeplads for store og små.

Ferie på den endnu uopdagede halvø i Limjorden: Sommerhusene på Salling er beliggende på en stor naturgrund og fra huset er der en direkte udsigt til en idyllisk skov. En stor terrasse går rundt om hele sommerhuset – her vil man altid kunne finde en hyggelig plads i solen.

Børnene glæder sig til at lege i legehuset, gynge eller grave i sandkassen. Derudover er den nærliggende strand børnevenlig. En badebro og en legeplads findes på stranden og gør det til et paradis for de yngste.

Tag en tur til Glyngøre, kun få kilometer fra Salling, og nyd den lille hyggelige havn eller de dejlige butikker. Køb friske fisk, krabber eller muslinger – Limfjorden er kendt for sine muslinger.

Besøg en af landets ældste herregårde, middelalderborgen Østergaard ved Roslev. Året igennem er her forskellige aktiviteter, så hold øje med borgens hjemmeside.

Den tidligere jernbanestrækning på Salling er i dag omdannet til en natursti, meget populær blandt vandrere og cyklister. Her er der flere idylliske rastepladser.

På halvøen Salling ved Limfjorden findes ingen byer, kun små hyggelige landsbyer og naturen er stadig uberørt at turismen. Derfor er strandene, som ligger ikke langt fra sommerhusene, ikke er overrendt af turister.

Udflugtsmål: Digtergården Jenle, Middelalderborgen Spøttrup og Sallingsundbroen ved Glyngøre.

Vi giver dig overblik over mængden af sommerhuse til leje Salling

Vil du være sikker på at få det bedste sommerhus Salling til den garanteret billigste pris? Så skal du leje familiens feriehus Salling på Sommerhus-siden. Her finder du hurtigt det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Salling.

Lej sommerhus Salling

Hos os er udlejning af sommerhuse Salling nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Salling eller den feriebolig Salling som matcher dine ønsker.

Du får landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Salling

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Salling. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid personlig kundeservice

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Andre artikler

 1. Sommerhus Limfjorden

  Limfjorden der strækker sig fra Vesterhavet i vest til Kattegat i øst, er kendt for sine naturskønne og smukke øer. Besøg øen Mors med Jersperhus Blomsterpark, en forlystelsespark med badeland og fascinerende blomster.
  Sommerhus til 6 personer ved Limfjorden
 2. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.