Landlige omgivelser ved Limfjorden
Del
Vælg mellem 20 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Serup Strand
Traditionelt feriehus til 4 personer i Serup Strand, beliggende på en stor naturgrund med græsplæne og træer samt bålplads. Serup Strand er et idyllisk feriehusområde på halvøen Thyholm tæt ved Oddesund med en dejlig familievenlig badestrand. Emne nr. 084-L10719.
I Serup ved Thyholm kan man nyde det rolige vand. Gode udflugtsmål kunne være til byen Struer eller til havnebyen Thyborøn ved Vesterhavet.

Sommerhus Serup - Landlige omgivelser ved Limfjorden

Sommerhusområdet Serup ligger i rolige og naturskønne omgivelser på halvøen Thyholm ved Limfjorden. Kun omkring 100 m herfra ligger en børnevenlig strand med badebro. Vandet er her mere roligt og har ikke de store bølger som ved Vesterhavet.

Omgivelserne er meget landlige. Til Hvidbjerg er der 6 km. Den næste større by er Struer, som ligger på den anden side af Limfjorden. For at komme dertil skal over broen ved Oddesund. Ikke langt fra byen ligger Struer Golfklub.

Kører man fra Serup mod vest, langs Nissum Bredning, kommer man til havnebyen Thyborøn, hvor Limfjorden munder ud i Vesterhavet. En dejlig tur til at udforske den spændende, danske vestkyst.

Bredt udvalg af sommerhuse til leje Serup

Vil du også nyde fordelene ved en dejlig ferie i et skønt sommerhus Serup? Så skal du booke jeres feriehus Serup på Sommerhus-siden. Her kan du på kort tid finde nøjagtig det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Serup.

Lej sommerhus Serup

Hos os er udlejning af sommerhuse Serup nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Serup eller den feriebolig Serup som matcher dine ønsker.

Du får landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Serup

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Serup. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid kundeservice på højeste niveau

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Limfjorden

  Limfjorden der strækker sig fra Vesterhavet i vest til Kattegat i øst, er kendt for sine naturskønne og smukke øer. Besøg øen Mors med Jersperhus Blomsterpark, en forlystelsespark med badeland og fascinerende blomster.
  Sommerhus til 6 personer ved Limfjorden
 2. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.