Aktiv ferie i stenalderbyen Ertebølle
Del
Vælg mellem 22 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Ertebølle
Hyggeligt sommerhus i træ til 4 personer i Ertebølle, beliggende på en stor ugeneret naturgrund. Dejlig terrasse med flot udsigt over det skønne landskab. Boligarealet er på 60 m². Emne nr. 121-35-0054.
Ertebølle er kendt for sine historiske udgravninger, men fremstår også som et overskueligt og alsidigt ferieområde med en bred vifte af fritidsaktiviteter.

Sommerhus Ertebølle - Aktiv ferie i stenalderbyen Ertebølle

Ertebølle er en lille landsby i Himmerland. Landsbyen ligger i et naturområde på en pynt, der strækker sig ud til Limfjorden lidt syd for landsbyen Trend. Ertebølle er også kendt for sine historiske udgravninger, som man kan se meget mere om på det spændende og eksperimenterende museum Stenaldercenteret.

På Ertebølle Strand Camping er der en lille butik og mange legeaktiviteter for børn. For de aktive findes her flere løbe- og cykelruter, samt gode udfordringer for mountainbikere.

Stranden ved Ertebølle har fået tildelt det Blå Flag. Her er der også to badebroer. Surfing, kitesurfing, fiskeri og snorkling er populære vandsportsaktiviteter.

Tager man en gåtur i området har man mulighed for at observere dyrene eller lede efter fossiler, som der findes mange af her.

Stort udbud af sommerhuse til leje Ertebølle

Vil du være helt sikker på at få det bedste sommerhus Ertebølle til den bedste pris? Så book jeres feriehus Ertebølle på Sommerhus-siden. Her kan du uden videre finde præcis det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Ertebølle.

Lej sommerhus Ertebølle

Hos os er udlejning af sommerhuse Ertebølle nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Ertebølle eller den feriebolig Ertebølle som matcher dine ønsker.

Du får den bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Ertebølle

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Ertebølle. (Se gældende regler).

Hos os skal kunden til hver en tid have den bedste service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Limfjorden

  Limfjorden der strækker sig fra Vesterhavet i vest til Kattegat i øst, er kendt for sine naturskønne og smukke øer. Besøg øen Mors med Jersperhus Blomsterpark, en forlystelsespark med badeland og fascinerende blomster.
  Sommerhus til 6 personer ved Limfjorden
 2. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.