Her findes rigtige ”bjerge”
Del
Vælg mellem 63 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Toftum Bjerge
Vinkelbygget sommerhus til 4 personer i Toftum Bjerge, kun 500 m fra Limfjorden og omgivet af et smukt landskab. Huset på 89 m² ligger på en stor grund med græsplæne og buske. Emne nr. 090-12916.
Toftum Bjerge ligger ved Nissum Bredning i Limfjorden, og er kendetegnet ved en 20-35 m høj klint med skønne udsigtspunkter.

Sommerhus Toftum Bjerge - Her findes rigtige "bjerge"

Toftum Bjerge er et større område ved bredden af Nissum Bredning i Limfjorden. Her ligger en 20-35 m høj klint, som rummer oppressede geologiske lag fra tre istider. Ved Toftum Bjerge er et 49 hektar stort naturreservat ved Åmølle og Gejlgård Bakke, hvorfra der er udsigt over Limfjordslandskabet. Ikke langt herfra ligger en familievenlig campingplads.

Kystlinjen ved Toftum Bjerge er 15 km lang, med et vidunderligt naturlandskab, som er særdeles velegnet til vandreture. For danske forhold findes her rigtige ”bjerge”. Det højeste punkt ligger hele 50 m over havets overflade!

Herfra har man en fantastisk udsigt helt til Thyborøn og Oddesund. Fra bænkene på klinterne kan man sidde og nyde de mange paraglidere, der svæver herfra og ud over vandet. Lange trætrapper fører ned ad den stejle skråning til sandstranden ved Humlum.

Den nærmeste by er Struer, kun 7 km væk. Området omkring Toftum Bjerge er præget af store skovområder, hvor der også findes nogle naturlegepladser. Struer Golfklub ligger nord for Toftum Bjerge.

Stort udbud af sommerhuse til leje Toftum Bjerge

Vil du og familien have det bedste sommerhus Toftum Bjerge til den garanteret billigste pris? Så bestil familiens feriehus Toftum Bjerge på Sommerhus-siden. Her finder du let det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Toftum Bjerge.

Lej sommerhus Toftum Bjerge

Hos os er udlejning af sommerhuse Toftum Bjerge nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Toftum Bjerge eller den feriebolig Toftum Bjerge som matcher dine ønsker.

Du får landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Toftum Bjerge

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Toftum Bjerge. (Se vilkår).

Det er et klart mål for os at give vores kunder den bedste service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Limfjorden

  Limfjorden der strækker sig fra Vesterhavet i vest til Kattegat i øst, er kendt for sine naturskønne og smukke øer. Besøg øen Mors med Jersperhus Blomsterpark, en forlystelsespark med badeland og fascinerende blomster.
  Sommerhus til 6 personer ved Limfjorden
 2. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.