Perfekte ferieomgivelser
Del
Vælg mellem 538 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Hou
Hyggeligt bjælkehus til 4 personer fra 2006, beliggende på en dejlig naturgrund ca. 800 m fra den skønne børnevenlige sandbadestrand nær Hou. Huset er på 65 m². Området er perfekt til at opdage på cykel og også attraktivt for lystfiskere. Emne nr. 192-1229.
Den lille, tidligere fiskerby Hou ligger ca. 8 km nord for Limfjordens udmunding i Vesterhavet og danner begyndelsen på en lang sandstrand, der strækker sig helt ned til fjorden.

Sommerhus Hou – Perfekte ferieomgivelser

Familieferie i et hyggeligt sommerhus i Hou: Den lille, tidligere fiskerby ligger ca. 8 km nord for Limfjordens udmunding i Vesterhavet og danner begyndelsen på en lang sandstrand, der strækker sig helt ned til fjorden. Langs stranden er der via sandaflejringer dannet små laguner, som er specielt gode til bad og leg for børn.

I den lille lystbådehavn i Hou er der en i højsæsonen en baderampe for handicappede. For vandsportsentusiaster er der alle nødvendige servicefaciliteter, bl.a. en skøn grillterrasse, en legeplads, en café og en kiosk. Fra havnen i Hou kan man dagligt sejle til Tunø og Samsø.

På campingpladsen i Hou kan man leje cykler, spille minigolf og i 2 fiskesøer kan man fange ørreder. Mod syd mødes Hou med badebyen Koldkær. Der er en indendørs swimmingpool. I Hou ligger et stort udvalg af sommerhuse man kan leje.

I Hals, ved Limfjordens udmunding, ligger flere butikker, restauranter, tennishal og en bådudlejning. Her kan man slentre gennem idylliske gader, den stemningsfyldte lille havn og opleve mange fine butikker og restauranter. Hals strækker sig langs udmundingen af Langerak i Vesterhavet, Limfjordens smalle fjord. Her ligger også en 18-huls golfbane.

Hou er omgivet af smukke naturområder, som Hals Mose mod sydvest og Melholt og Hou skovplantager mod nord. Et ideelt område til at vandrer, cykle eller ride i.

En dagstur: På blot 40 min kommer man til Aalborg, som tilbyder et utal af attraktioner og seværdigheder som f.eks. Tivoliland og Aalborg Zoo.

Kæmpe udbud af sommerhuse til leje Hou

Vil du og familien have det bedste sommerhus Hou til den bedste pris? Så lej familiens feriehus Hou på Sommerhus-siden. Vi har et kæmpe udvalg af sommerhuse Hou for enhver smag, og netop derfor kan du på kort tid finde præcis det feriehus Hou, som skal danne rammen om jeres ferie Hou.

Lej sommerhus Hou

Hos os er udlejning af sommerhuse Hou nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Hou eller den feriebolig Hou som matcher dine ønsker.

Her får du den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Hou

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være landets garanteret billigste til sommerhusudlejning Hou. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid førsteklasses service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Limfjorden

  Limfjorden der strækker sig fra Vesterhavet i vest til Kattegat i øst, er kendt for sine naturskønne og smukke øer. Besøg øen Mors med Jersperhus Blomsterpark, en forlystelsespark med badeland og fascinerende blomster.
  Sommerhus til 6 personer ved Limfjorden
 2. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.