Østersøens Perle er ferie i den absolutte topklasse
Del
Bornholm er suverænt det mest eftertragtede ferieområde i Danmark. Det perfekte valg når I ønsker at vise børnene en del af Danmark som er helt sin egen, og som byder på familieferie helt fremme på første klasse.

Sommerhus Bornholm – Østersøens Perle er ferie i den absolutte topklasse

”Østersøens Perle” har det hele: Skov, strand, vidtstrakte marker, små hyggelige landsbymiljøer, de unikke rundkirker, silderøgerierne, Ekkodalen, Hammershus og selvfølgelig også nogle af landets allerbedste strande.

Langt hovedparten af sommerhusene ligger langs kysterne, så I vil altid bo tæt på vandet. Øen er ikke så stor, og der er derfor rigtig mange muligheder for gå- og cykelture i den skønne, klippefyldte natur, man ikke finder andre steder i Danmark.

De bedste strande med det fineste sand findes på den sydlige del af Bornholm, hvor I kan vælge mellem sommerhuse ved Balka, Dueodde, Sømarken, Snogebæk og Sommerodde.

Vibeke Pedersen holdt ferie i Dueodde, og var begejstret for den skønne natur: ”Vandreturen på stranden til Snogebæk er dejlig / skøn. Man kan være heldig og observere rådyr og hare i skovområdet hvor husene ligger, rigtigt hyggeligt”, fortæller hun.

Claus Brøgger var i Allinge på den nordlige spids af Bornholm, og havde også en super ferie: Området har alt, hvad der gør Bornholm til en fantastisk ferieø: Allinge Havn med røgeriet. Hammerknuden og Hammershus osv.”, fortæller han. Se sommerhuse i Allinge

Kim Borch nød sin ferie i Svaneke på den bornholmske østkyst i fulde drag: ”Vi overvejer seriøst at flytte til Svaneke efter en dejlig ferie. Måske bliver det muligt engang :-)”. Se sommerhuse i Svaneke

Få overblik over udvalget af sommerhuse til leje Bornholm

Vil du også gerne nyde fordelene ved en afslappende ferie i et skønt sommerhus Bornholm? Så skal du leje familiens feriehus Bornholm på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et bredt udvalg af sommerhuse Bornholm for enhver pengepung, og derfor kan du let og sikkert finde netop det feriehus Bornholm, som skal danne rammen om jeres ferie Bornholm.

Lej sommerhus Bornholm

Hos os er udlejning af sommerhuse Bornholm nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Bornholm eller den feriebolig Bornholm som matcher dine ønsker.

Her får du den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Bornholm

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Bornholm. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid service i top

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler om Bornholm

Vis alle artikler om Bornholm

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.