Når strandferie tæller mest
Del
Sommerodde er at naturskønt ferieområde i det sydøstlige hjørne af Bornholm, tæt ved Balka, Dueodde og Snogebæk. Området er et oplagt valg hvis det er strandferie der står øverst på ønskesedlen, uden at man nødvendigvis har lyst til at tage til Balka, Dueodde eller Snogebæk.

Sommerhus Sommerodde - Når strandferie tæller mest

Alle vandhunde kan i den grad få deres lyst stillet, for der er i praksis frit valg mellem de pragtfulde sandstrande, der kendetegner den sydlige del af Bornholm.

Samtidig er resten af ferieøens seværdigheder og attraktioner naturligvis også indenfor rækkevidde – lige fra det charmerende bymiljø i den gamle del af Rønne til Jons Kapel ved Hasle og ruinerne af Hammershus på Bornholms nordlige spids.

Rigtig god tur til Sommerodde!

Vi giver dig overblikket over mængden af sommerhuse til leje Sommerodde

Vil du og familien have det bedste sommerhus Sommerodde til den bedste pris? Så book familiens feriehus Sommerodde på Sommerhus-siden. Her kan du nemt og hurtigt finde netop det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Sommerodde.

Lej sommerhus Sommerodde

Hos os er udlejning af sommerhuse Sommerodde nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Sommerodde eller den feriebolig Sommerodde som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Sommerodde

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks billigste når det gælder sommerhusudlejning Sommerodde. (Se vilkår).

Kunden skal have den bedste betjening hos os

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Bornholm

    Bornholm er suverænt det mest eftertragtede ferieområde i Danmark. Det perfekte valg når I ønsker at vise børnene en del af Danmark som er helt sin egen, og som byder på familieferie helt fremme på første klasse.
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.