Skønne og rolige omgivelser
Del
Vælg mellem 153 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Sømarken
Hyggeligt sommerhus til 4 personer på 800 m² naturgrund ved Sømarken tæt på Årkirkeby. Træhuset med et boligareal på 50 m² ligger kun 400 m fra stranden. Emne nr. 160-H0131.
Sømarken er et skønt ferieområde på den sydlige del af Bornholm. Der er i virkeligheden tale om to områder, nemlig Vestre Sømark som er et udpræget sommerhusområde, og Østre Sømark som er et lille fiskerleje med røgeri og restaurant.

Sommerhus Sømarken – Skønne og rolige omgivelser

Sømarken Strand strækker sig over adskillige kilometer. Selv om sandet her ikke er helt så fint som på Dueodde er der tale om en pragtfuld sandstrand, lige ud til den skønne, blå Østersø.

Det siger vores gæster om Sømarken:

”Skønt område. Tæt på skov, skøn strand og fodboldbane til børnene. Området er meget roligt og der er ikke meget trafik”, hedder det fra Søren Christiansen

”Vi har været på Bornholm mange gange og altid i Østre Sømark!”, siger Terje Stigen.

Ole Nordlund beskriver Sømarken som et ”skønt og fredeligt” område, mens Merete Gram Sieverts simpelthen giver Sømarken karakteren ”Fint”.

Stort udvalg af sommerhuse til leje Sømarken

Vil du også gerne nyde fordelene ved en afslappende ferie i et skønt sommerhus Sømarken? Så skal du bestille jeres feriehus Sømarken på Sommerhus-siden. Vi har et kæmpe udvalg af sommerhuse Sømarken i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du på kort tid finde nøjagtig det feriehus Sømarken, der sikrer jer en hyggelig ferie Sømarken.

Lej sommerhus Sømarken

Hos os er udlejning af sommerhuse Sømarken nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Sømarken eller den feriebolig Sømarken som matcher dine ønsker.

Her får du landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Sømarken

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Sømarken. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid personlig service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Bornholm

    Bornholm er suverænt det mest eftertragtede ferieområde i Danmark. Det perfekte valg når I ønsker at vise børnene en del af Danmark som er helt sin egen, og som byder på familieferie helt fremme på første klasse.
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.