Ferie ved Danmarks sandstrand nr. 1!
Del
Vælg mellem 300 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Dueodde
Charmerende rødmalede sommerhus til 4 personer omgivet af træer på en 4250 m² stor naturgrund, med såvel åben og overdækket terrasse. Huset ligger ved Dueodde med én af Danmarks bedste sandstrande. Emne nr. 130-I51962.
Dueodde ligger på den sydlige spids af Bornholm, og er et af de største sommerhusområder på øen. Dueodde Strand har det fineste, hvide sand man kan forestille og vandet er lavt et langt stykke ud.

Sommerhus Dueodde – Ferie ved Danmarks sandstrand nr. 1!

Naturen ved Dueodde indbyder til gå- og cykelture. Det perfekte valg for alle, der prioriterer strandture med børnene højest når turen går til Bornholm.

”Området er smukt og er dejligt at gå tur i med hund. Let at finde rundt i samt er tæt på indkøb - spisested og ikke mindst stranden så jo overgår alt med det fine sand samt muligheden for lange spadsereture”, lyder det fra Janet Dibber.

”Mange muligheder i nærområdet - både strand og natur og by”, siger Tina Himmelstrup. Lilli Hansen er enig i at Dueodde er et skønt feriested, og fremhæver den ro der falder over én i sommerhuset: ”Fint område. Man føler, at man er sig selv, trods det at der er andre feriehuse omkring.”

Vibeke Pedersen nød også omgivelser: ”Vandreturen på stranden til Snogebæk er dejlig / skøn.
Man kan være heldig og observere rådyr og hare i skovområdet hvor husene ligger, rigtigt hyggeligt. ”

Det største udbud af sommerhuse til leje Dueodde

Vil du være sikker på at finde dit foretrukne sommerhus Dueodde til den garanteret billigste pris? Så bestil familiens feriehus Dueodde på Sommerhus-siden. Vi har et stort udvalg af sommerhuse Dueodde i alle prisklasser og kategorier, og netop derfor kan du uden videre finde nøjagtig det feriehus Dueodde, som sikrer jer en afslappet ferie Dueodde.

Lej sommerhus Dueodde

Hos os er udlejning af sommerhuse Dueodde nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Dueodde eller den feriebolig Dueodde som matcher dine ønsker.

Du får landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Dueodde

Sommerhussiden.dk vil være landets garanteret billigste når vi taler om sommerhusudlejning Dueodde. (Se vilkår).

Hos os skal kunden til hver en tid have den bedste betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Bornholm

    Bornholm er suverænt det mest eftertragtede ferieområde i Danmark. Det perfekte valg når I ønsker at vise børnene en del af Danmark som er helt sin egen, og som byder på familieferie helt fremme på første klasse.
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.