Ferie i klipperne med pragtfuld udsigt over Østersøen
Del
Vælg mellem 152 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Gudhjem
Et smukt og lyst sommerhus i sort træ til 4 personer i den hyggelige by Gudhjem. Boligareal er 45 m² og der er 2,5 km til havet. Emne nr. 160-H0076
Gudhjem er en utroligt charmerende og stemningsfuld by at opholde sig i. Den er bygget i et flot klippelandskab og byder på en pragtfuld udsigt ud over Østersøen. I kan sejle til Christiansø fra byen.

Sommerhus Gudhjem – Ferie i klipperne med pragtfuld udsigt over Østersøen

Gudhjem er et oplagt valg for alle der ønsker et atmosfærefyldt bymiljø, en pragtfuld udsigt over havet, en fin strand og mulighed for betagende gåture langs vandet.

Det siger vores gæster om Gudhjem:

Vidunderligt område med flere muligheder for at gå ind til Gudhjem. Klippestien er fantastisk hvor den ender på Åsen med udsigt over Gudhjem havn. Går man til venstre i stedet for at gå til havnen er der yderligere et vidunderligt udsigtspunkt.

Nær natur , butikker, svømmehal og museer, uden at ligge midt i byen, udsigt over havet.

Gode muligheder for vandreture, parkeringsmuligheder ved møllen.

Så smukt! Vi valgte at gå langs kyststien hver gang vil skulle til Gudhjem. Melsted var super at se solnedgangen fra - her var der knapt så mange turister.

Her får du overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Gudhjem

Vil du være sikker på at finde dit foretrukne sommerhus Gudhjem til den bedste pris? Så skal du bestille jeres feriehus Gudhjem på Sommerhus-siden. Her finder du nemt det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Gudhjem.

Lej sommerhus Gudhjem

Hos os er udlejning af sommerhuse Gudhjem nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Gudhjem eller den feriebolig Gudhjem som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Gudhjem

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være landets garanteret billigste til sommerhusudlejning Gudhjem. (Se gældende regler).

Du fortjener den bedste service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Bornholm

    Bornholm er suverænt det mest eftertragtede ferieområde i Danmark. Det perfekte valg når I ønsker at vise børnene en del af Danmark som er helt sin egen, og som byder på familieferie helt fremme på første klasse.
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.