Del
Vælg mellem 4 sommerhuse
Emne nr.: 038-5519

Der er intet, der kommer op på siden af et sommerhus, når det drejer sig om at opleve eller gense Gudhjem. I jeres sommerhus er tiden fuldstændig jeres egen, og I kan udvælge netop de oplevelser, I har lyst til.

Book et sommerhus ved stranden, når det i helt overvejende grad er badeferie, der står på familiens ønskeliste.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Maritim flair og en hyggelig atmosfære sørger for, at alle familiemedlemmer kommer i feriestemning, så snart de ankommer til ferieområdet Gudhjem.

Gudhjem er et godt sted at slentre, da de mange små butikker, gallerier og værksteder sørger for en afvekslende shopping-oplevelse.

De små hyggelige caféer og familievenlige restauranter i Gudhjem inviterer jer til at dvæle og i sommermånederne frister mange med hyggelige udendørsområder.

I kan nyde en fantastisk udsigt over Gudhjem og Østersøen fra Bokul udsigtspunkt - en 48 m høj bakke.

Melstedgård Landbrugsmuseum ligger på en gammel gård i bydelen Melsted lidt væk fra midtbyen. Gården er nænsom restaureret, og bygningerne og udstyret strammer fra tiden mellem 1700 og 1900.

Fra hovedhavnen i Gudhjem kan I nemt tage på en sejltur til Christiansø. Den berømte fæstnings ø begejstrer med sin specielle flair og historiske bygninger.

Prisgaranti - sommerhus ved vandet gudhjem

Når du vælger at booke et sommerhus hos Sommerhussiden.dk, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt, at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer det sommerhus du foretrækker, til en pris, der er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores kontrol af konkurrenternes priser, udbetaler vi dig hele forskellen i prisen. Beløbet bliver simpelthen indsat på din konto.

Kundeservice - sommerhus ved vandet gudhjem

Hvis du har spørgsmål eller specielle behov vedrørende din søgning efter "sommerhus ved vandet gudhjem", er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.