Del
Vælg mellem 14 sommerhuse
Emne nr.: 038-5542

Med et sommerhus som udgangspunkt for jeres ferie står I på den bedst mulige måde, når det kommer til at opleve Gudhjem. Der er hundrede procent frit valg mellem udflugter, ferieoplevelser og ren og skær afslapning i sommerhuset.

Når der skal holdes ferie på første klasse er et sommerhus lige sagen. Her får I god plads omkring jer og selvfølgelig også den ultimative luksus i et sommerhus: Jeres egen swimmingpool.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Gudhjems fantastiske omgivelser og Bornholms unikke landskab byder på det ideelle grundlag for en afslappende og samtidig oplevelsesrig familieferie.

En af de smukkeste måder at udforske Gudhjem på er med en familiecykeltur i forbindelse med en lille picnic.

Gudhjem og Bornholm begejstrer med talrige attraktioner og udflugtsmål, men det er også værd bare at nyde den smukke natur og tage tid til sig selv.

Røgeriet Gudhjem Røgeri tilbyder egne specialiteter i sin rustikke restaurant, hvor der også er røgede specialiteter to go. Interesserede kan også besøge røgeriet og se rygningen.

Melstedgård Landbrugsmuseum ligger på en gammel gård i bydelen Melsted lidt væk fra midtbyen. Gården er nænsom restaureret, og bygningerne og udstyret strammer fra tiden mellem 1700 og 1900.

Prisgaranti - luksus sommerhus i gudhjem

Alle sommerhuse, der udlejes gennem Sommerhussiden.dk, er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er nogen af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det sommerhus, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores kontrol af konkurrenternes priser, godtgør vi dig hele forskellen i prisen. Beløbet overføres ganske enkelt til din konto.

Kundeservice - luksus sommerhus i gudhjem

Hvis du har spørgsmål eller specielle krav i forbindelse med din søgning efter "luksus sommerhus i gudhjem", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.