Del
Vælg mellem 33 sommerhuse
Emne nr.: 090-37806

Feriebudgettet rækker længere, når du lejer en feriebolig til en billig pris. Glæd jer til en dejlig ferie med overskud til flere oplevelser i lokalområdet omkring Gudhjem.

Med en feriebolig som udgangspunkt for jeres ferie er I stillet på den bedst mulige måde, når det kommer til at opleve Gudhjem. Der er 100 procent frit valg mellem udflugter, oplevelser og ren og skær afslapning i ferieboligen.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Maritim flair, stemningsfulde gader i den hyggelige havneby og en næsten sydlandsk stemning sørger for, at familier føler sig godt tilpas med det samme her.

Kirken i Gudhjem begejstrer med sine smukke kalkmalerier, så et besøg i kirken er bestemt anbefalelsesværdigt.

En lille udflugt til Gudhjem Plantage med den romantiske skovsø Gråmyr vil ikke kun begejstrer børn.

Melstedgård Landbrugsmuseum ligger på en gammel gård i bydelen Melsted lidt væk fra midtbyen. Gården er nænsom restaureret, og bygningerne og udstyret strammer fra tiden mellem 1700 og 1900.

En spadseretur gennem byens gader i retning mod havnen er især dejlig, da der her er mange farverige fiskerhuse, som det er værd at se.

Prisgaranti - billig feriebolig gudhjem

Når du har fundet den feriebolig, der skal forme rammen om jeres ferie, kan du med det samme leje online. Du vil helt automatisk være dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Det betyder helt enkelt, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer den feriebolig du foretrækker, til en pris, der er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores kontrol af konkurrenternes priser, refunderer vi dig hele differencen. Pengene overføres helt enkelt til din konto.

Kundeservice - billig feriebolig gudhjem

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle krav vedrørende din søgning efter "billig feriebolig gudhjem", så kontakt os endelig. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.