Del
Vælg mellem 14 sommerhuse
Emne nr.: 090-16041

Svaneke er et skønt sted at tilbringe ferien - og med et sommerhus som udgangspunktet venter der jer frit valg på alle hylder, når vi taler om oplevelser, udflugter og ren afslapning.

Det kan være dyrt at holde ferie, og derfor er det rart at kunne leje et sommerhus til en billig pris. Det giver jer flere penge til ferieoplevelser, når I ankommer til Svaneke.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Svaneke er det perfekte sted for en uforglemmelig ferie på Bornholm. Her har I udsigt til øens største attraktioner og kan begive jer ud på eventyr.

Tag på en lille familiegåtur fra Svanekes jollehavn til det tidligere fyrtårn.

Nyd en dag ved havet i Svaneke. Her kan I leve livet!

Planlæg en hestevognstur gennem Bornholms skove. Lokale hestegårde tilbyder gæsterne denne specielle service.

Svaneke tilbyder gæsterne meget. Her er der lakridsproducenter, karamelkogere, chokoladeproducenter, bolsjekogerier og naturligvis is producenter. Kulinarisk er I kommet til det helt rigtige sted.

Udforsk de smukkeste minigolfbaner på øen. Sammen rammer I hullet!

Prisgaranti - billigt sommerhus i svaneke

Uanset hvilket sommerhus du beslutter dig for, er du selvfølgelig dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Det betyder kort og godt, at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer det sommerhus du foretrækker, til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores kontrol af konkurrenternes priser, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Beløbet bliver simpelthen overført til din konto.

Kundeservice - billigt sommerhus i svaneke

Hvis du har spørgsmål eller særlige behov vedrørende din søgning efter "billigt sommerhus i svaneke", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.