Ferie i billedskønne omgivelser
Del
Vælg mellem 91 sommerhuse
 Bindingsværkshus til 5 personer i Svaneke
Idyllisk stråtækt bindingsværkshus til 5 personer i Svaneke, beliggende direkte ud til strandvejen. Spisestue med åben/lukket pejs. Havudsigt fra stuen på 1. sal. Huset er nænsomt renoveret med respekt for den gamle byggestil. Emne nr. 090-16083.
Svaneke ligger i billedskønne omgivelser på det østlige Bornholm. Glæd jer til at opleve den enestående stemning i landets mindste købstad, hvor bindingsværkshusene spreder sig ud over klippelandskabet.

Sommerhus Svaneke – Ferie i billedskønne omgivelser

Byen ligger mellem to havne og byder på nogle af Danmarks absolut dygtigste kunstnere og flotteste natur.

Især glaspustere nyder godt af den unikke natur omkring byen ligesom malere gerne søger hertil for at få inspiration. Nyd det levende bymiljø i de atmosfærefyldte, snoede gader.

Det siger vores gæster om Svaneke:

Dejligt område tæt på alt, hvad ferien skal indeholde af oplevelser.

Tag til bornholm, det er dejligt, vi skal helt sikkert tilbage.

Vi overvejer seriøst at flytte til Svaneke efter en dejlig ferie. Måske bliver det muligt engang :-).

Vi giver dig overblik over mængden af sommerhuse til leje Svaneke

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Svaneke til den garanteret billigste pris? Så skal du booke familiens feriehus Svaneke på Sommerhus-siden. Vi har et kæmpe udvalg af sommerhuse Svaneke i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor på kort tid finde præcis det feriehus Svaneke, der skal danne rammen om jeres ferie Svaneke.

Lej sommerhus Svaneke

Hos os er udlejning af sommerhuse Svaneke nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Svaneke eller den feriebolig Svaneke som matcher dine ønsker.

Her får du landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Svaneke

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Svaneke. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid service på højeste niveau

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Bornholm

    Bornholm er suverænt det mest eftertragtede ferieområde i Danmark. Det perfekte valg når I ønsker at vise børnene en del af Danmark som er helt sin egen, og som byder på familieferie helt fremme på første klasse.
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.