Del
Vælg mellem 40 sommerhuse
Emne nr.: 090-98787

Et sommerhus er et rigtig godt udgangspunkt, når I ønsker at opleve Svaneke. Her kan I slappe af og være jer selv og opleve seværdigheder og attraktioner, når det passer ind i jeres program.

Tag på ferie i et sommerhus der er lille. Her handler det kun om rendyrket familiehygge.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Nyd det vidunderlige naturlandskab og udforsk den spændende historie samt gamle traditioner og skikke på Bornholm.

Hvis I tilbringer efterårsferien i Svaneke, skal I tage på svampejagt. Rundt om byen vokser der nemlig forskellige slags svampe. Frisk tilberedt er de en absolut fornøjelse.

Planlæg en hestevognstur gennem Bornholms skove. Lokale hestegårde tilbyder gæsterne denne specielle service.

Tro det eller ej, men Bornholm har en kiksefabrik. Kig forbi og bliv dækket ind med danske småkager til hjemturen.

Sandklitten ved Dueodde er en af de smukkeste i Danmark. Kom forbi og oplev et af de naturskønneste steder på ferieøen Bornholm.

Prisgaranti - lille sommerhus svaneke

Når du har fundet det sommerhus, der skal forme rammen om familiens ferie, kan du med det samme leje online. Du bliver automatisk dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Det betyder kort og godt, at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer det sommerhus du foretrækker, til en pris, som er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores kontrol af konkurrenternes priser, refunderer vi dig hele differencen. Beløbet bliver ganske enkelt overført til din konto.

Kundeservice - lille sommerhus svaneke

Hvis du har spørgsmål eller specielle behov i forbindelse med din søgning efter "lille sommerhus svaneke", så kontakt os endelig. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.