En perle på det østlige Bornholm
Del
På den østlige del af Bornholm finder man perlen Nexø, som byder på en spændende og attraktiv række af både special- og dagligvarebutikker. Byen er også hjemsted festivalen ”Østersøjazz”, ligesom der af og til afholdes marked.

Sommerhus Nexø - En perle på det østlige Bornholm

Nexø ligger ca. tre kilometer nord for det efterspurgte ferieområde Balka, som man sagtens kan gå til langs vandet. Vel fremme finder I en af Bornholms absolut bedste strande – og lidt længere mod syd venter Danmarks fineste sand på stranden ved Dueodde. Afstandene er ikke så lange, så det kan sagtens lade sig gøre at cykle til både Balka og Dueodde.

Oplev også Ekkodalen, Hammerhus slotsruin, rundkirkerne, røgerierne, sejlturen til Christiansø og Frederiksø, de røgede sild og alt det andet, der nu engang hører med når man tager til ”Østersøens Perle”.

Nexø er et glimrende udgangspunkt for at opleve hele den skønne ø.

Rigtig god tur!

Vi giver dig overblik over udvalget af sommerhuse til leje Nexø

Vil du også gerne nyde de mange fordele ved en dejlig ferie i et skønt sommerhus Nexø? Så book familiens feriehus Nexø på Sommerhus-siden. Her finder du hurtigt det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Nexø.

Lej sommerhus Nexø

Hos os er udlejning af sommerhuse Nexø nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Nexø eller den feriebolig Nexø som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Nexø

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være Danmarks garanteret billigste når det drejer sig om sommerhusudlejning Nexø. (Se vilkår).

Du fortjener den bedste betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Bornholm

    Bornholm er suverænt det mest eftertragtede ferieområde i Danmark. Det perfekte valg når I ønsker at vise børnene en del af Danmark som er helt sin egen, og som byder på familieferie helt fremme på første klasse.
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.