Byferie og oplevelser på Bornholm
Del
Vælg mellem 42 sommerhuse
Sommerhus til 8 personer i Rønne
Meget smagfuldt indrettet luksushus til 8 personer i Rønne, mange lækre detaljer og god plads til to familier. En dejlig sandstrand ligger blot 200 meter fra huset. Emne nr. 130-I54427.
Rønne er Bornholms største by, og fungerer også som øens ”hovedstad”. Gå ikke glip af de atmosfærefyldte og hyggelige gader i den gamle del af byen, hvor bindingsværkshusene og pragtfulde gårdhaver endnu i dag dominerer bybilledet.

Sommerhus Rønne – Byferie og oplevelser på Bornholm

Der findes en del dejlige sommerhuse i Rønne og byens nærmeste omegn, så hvis det er byferie i Rønne kombineret med udflugter til resten af Bornholm der står på ønskesedlen, er du kommet til det rette sted.

Det siger vores gæster om Rønne:

”Stedet ligger centralt i forhold til hele øen. Tag en gåtur af redningsstien fra Jons Kapel til Vang Havn”, lyder det fra Pia Rovsing Sandholm.

”Man kunne gå ned til vandet og gå langs stranden. Vandet var ikke nødvendigvis badevand. Ellers skal man køre rundt til ting”, siger Michael Filsøe Aunsholt.

Søren Pedersen fremhævede de ”dejligt naturskønne områder, med kort afstand til stranden og indkøbsmuligheder” da han bedømte sit ophold i Rønne. Også Christian Strehl var begejstret for det sommerhus han havde fundet i Rønne: ”2 minutters gang til stranden, 5 minutters gang til byen, 10 minuttes gang til færgen – det bliver ikke bedre.”

Stort udvalg af sommerhuse til leje Rønne

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Rønne til den garanteret billigste pris? Så bestil familiens feriehus Rønne på Sommerhus-siden. Her kan du uden videre finde nøjagtig det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Rønne.

Lej sommerhus Rønne

Hos os er udlejning af sommerhuse Rønne nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Rønne eller den feriebolig Rønne som matcher dine ønsker.

Her får du landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Rønne

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets garanteret billigste til sommerhusudlejning Rønne. (Se reglerne).

Kunden skal have den bedste service hos os

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Bornholm

    Bornholm er suverænt det mest eftertragtede ferieområde i Danmark. Det perfekte valg når I ønsker at vise børnene en del af Danmark som er helt sin egen, og som byder på familieferie helt fremme på første klasse.
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.