Naturen overgås ikke af noget
Del
Vælg mellem 466 sommerhuse
Ferielejlighed til 4 personer i Sandvig
Flot beliggende, nydelig og moderne indrettet ferielejlighed til 4 personer i Sandvig, med god havudsigt fra terrassen og soveværelserne. Nær charmerende klippekyst og sandstrand. Emne nr. 130-I56221.
Sandvig ligger på den nordligste del af Bornholm, og er faktisk vokset sammen med nabobyen Allinge. Her bor I så at sige lige op og ned af slotsruinen Hammershus, der er en af de seværdigheder man bare må opleve, når man besøger Bornholm.

Sommerhus Sandvig – Naturen overgås ikke af noget

Nærmeste strand er Sandkås, som naturen har placeret i en skøn blanding af klipper og sand imellem Tejn og Allinge. Prøv også turen til Christiansø og Frederiksø endnu længere ude i Østersøen, og se den imponerende og velbevarede fæstning der bliv opført for mere end 200 år siden.

Det siger vores gæster om Sandvig:

”Naturen overgås ikke af noget og røgerier er jo noget ganske særligt”, lyder det fra Jan Kaas Henriksen. Claus Brøgger er helt enig: ” Området har alt, hvad der gør Bornholm til en fantastisk ferieø: Allinge Havn med røgeriet. Hammerknuden og Hammershus osv.”.

Doris Arrild er heller ikke det mindste i tvivl: ”Det er et utroligt dejligt område, og dejlig tæt på Allinge.5 stjerner.” Det samme gælder Jette Voldby Larsen, der også fremhævede de gode indkøbsmuligheder: ”Dejligt naturområde, med mange fugle, og skibe på havet. Dejligt nemt at handle.”

Få overblikket over mængden af sommerhuse til leje Sandvig

Vil du også gerne nyde de mange fordele ved en afslappende ferie i et skønt sommerhus Sandvig? Så skal du booke jeres feriehus Sandvig på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et kæmpe udvalg af sommerhuse Sandvig i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor på kort tid finde præcis det feriehus Sandvig, der skal danne rammen om jeres ferie Sandvig.

Lej sommerhus Sandvig

Hos os er udlejning af sommerhuse Sandvig nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Sandvig eller den feriebolig Sandvig som matcher dine ønsker.

Du får den bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Sandvig

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være Danmarks billigste til sommerhusudlejning Sandvig. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid førsteklasses service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Bornholm

    Bornholm er suverænt det mest eftertragtede ferieområde i Danmark. Det perfekte valg når I ønsker at vise børnene en del af Danmark som er helt sin egen, og som byder på familieferie helt fremme på første klasse.
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.