Oplev en pragtfuld del af Bornholm
Del
Vælg mellem 102 sommerhuse
Sommerhus i Hasle til 10 personer
Moderne sommerhus til 10 personer bygget i cedertræ beliggende i den naturskønne Hasle Lystskov få hundrede meter fra en god sandstrand. Stort badeværelse med spabad og sauna. Huset er beliggende få hundrede meter fra den smukke Rubinsø. Emne nr. 090-40076.
Hasle er en dejlig ferieby på den vestlige del af Bornholm. Det er her man finder den dejlige, brede sandstrand der kaldes ”Lystskoven”. Der er fine parkerings- og toiletforhold i både den nordlige og den sydlige del af stranden. Glem endelig ikke at gå en tur hertil om aftenen for at nyde solnedgangen.

Sommerhus Hasle – Oplev en pragtfuld del af Bornholm

En tur til det lille fiskerleje Teglkås er slet ikke til at komme uden om. Det er en sand kulturperle, bestående af en stribe små fiskerhuse og røgerier på en smal stribe land imellem havet og området lige bag husene, der hæver sig hele 80 stejle meter op mod himlen. Røgerierne bruges ikke mere, men det er nu også selve Teglkås’ beliggenhed der er grunden til at man besøger fiskerlejet.

Jon’s Kapel, Hasle Havnebad, Hasle Røgeri og det alfeagtige landskab i Svartingedalen er blandt de øvrige seværdigheder i Hasle; dem bør I absolut også opleve.

Hans Christian Lagoni er ikke i tvivl om at Hasle er toppen: ”Et område vi kan anbefale. Skønne omgivelser, flot udsigt. 5 stjerner herfra.”

William Morgan var ligeledes begejstret for at holde ferie i Hasle: ”Super solnedgang. Hasle-røgeri.
Fred og ro. Købe frisk fisk på havnen hver dag. Gode gå- og cykle tur til Jons Kapel”.

Vi giver dig overblik over udvalget af sommerhuse til leje Hasle

Vil du også nyde fordelene ved et sommerhus Hasle? Så bestil jeres feriehus Hasle på Sommerhus-siden. Vi har et bredt udvalg af sommerhuse Hasle i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du let og sikkert finde nøjagtig det feriehus Hasle, der skal danne rammen om jeres ferie Hasle.

Lej sommerhus Hasle

Hos os er udlejning af sommerhuse Hasle nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Hasle eller den feriebolig Hasle som matcher dine ønsker.

Du får landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Hasle

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Hasle. (Se gældende regler).

Du har krav på den bedste service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Bornholm

    Bornholm er suverænt det mest eftertragtede ferieområde i Danmark. Det perfekte valg når I ønsker at vise børnene en del af Danmark som er helt sin egen, og som byder på familieferie helt fremme på første klasse.
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.