Ferie med strand i topklasse
Del
Vælg mellem 185 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Balka
Meget lækkert indrettet luksusferiehus af træ til 6 personer i Balka på en attraktiv naturgrund ikke langt fra en af Bornholms bedste sandstrande. Huset er bygget i førsteklasses materialer. Emne nr. 130-I50901.
Balka er et af de mest populære ferieområder på Bornholm, og er derfor hjemsted for mange dejlige sommerhuse. Balka Strand er en af de bedste på Bornholm, men snyd nu endelig ikke jer selv for også at opleve det utroligt fine sand på den nærliggende Dueodde Strand.

Sommerhus Balka – Ferie med strand i topklasse

Balka ligger på den sydlige del af Bornholm, omtrent tre kilometer syd for Nexø, og byder på rigtig gode muligheder for at gå, løbe eller cykle i de naturskønne omgivelser. Området er roligt g familievenligt.

Det siger vores gæster om Balka:

”Dejligt område, hvis man kan lide at løbe eller bare gå en tur, er der en god sti langs vandet til Nexø”, siger Liv Christensen. Også Inger Larsen værdsatte mulighederne for ture i lokalområdet: ”Dejlig beliggenhed... kort afstand til stranden og mange muligheder for kortere cykelture til bl.a. Nexø og Dueodde”.

Jan Frandsen karakteriserede Balka som et ”roligt og meget børnevenligt område” efter sit ophold på denne dejlige del af Bornholm.

Få overblikket over mængden af sommerhuse til leje Balka

Vil du også nyde alle fordelene ved en dejlig ferie i et skønt sommerhus Balka? Så book familiens feriehus Balka på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et enormt udvalg af sommerhuse Balka for enhver pengepung, og du kan derfor let og sikkert finde nøjagtig det feriehus Balka, der skal danne rammen om jeres ferie Balka.

Lej sommerhus Balka

Hos os er udlejning af sommerhuse Balka nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Balka eller den feriebolig Balka som matcher dine ønsker.

Du får den bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Balka

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Balka. (Se vilkår).

Det er et klart mål for os at give vores kunder den bedste betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Bornholm

    Bornholm er suverænt det mest eftertragtede ferieområde i Danmark. Det perfekte valg når I ønsker at vise børnene en del af Danmark som er helt sin egen, og som byder på familieferie helt fremme på første klasse.
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.